Tu esti sigur ca o iubesti, poate doar o placi foarte mult.
http://sfaturi.dring.ro/cum-sa-cuceresti-o-fata-433.html
Daca o iubesti cu adevarat, nu ar trebui sa iti fie rusine.
Dragostea nu este un sentiment pe care trebuie sa te simti rusinat ca sa il arati sau exprimi.
Din numele tau deduc faptul ca esti baiat. Poate esti mai sfios, dar. fa-ti curaj!
Nu stii daca nu incerci!
Oricum, sincer cred ca va fi bine.
Ba poti sa ii zici si direct cum ai zis tu dar as mai slefui putin modul de exprimare. De exemplu: "Hey, sti as vrea sa iti spun ceva, poate suna cam ciudat si surprinzator dar eu te plac de ceva timp si tocmai acum mi-am facut curaj sa iti spun, sper ca nu te-am surprins prea rau"
Întâi de toate vezi dacă se merită.
că să nu se întâmple ca inima ei să fie ocupată și peurma să facă mișto de tine.
Dar dacă simți că e ceva reciproc, vorbește-i!
fără multe emoții, la uema urmei nu uita că inimii nu poți să-i comanzi, și că toți suntem oameni!
Sa iti facu curaj! Fii antena:
Dupa ce se termina scoala/liceul etc. mergi acasa, te imbraci in ceva elegant(blugi, tricou care sa se asorteze..adidasi simplii)Iti iei ochelarii pa nas, o suni si o inviti la un film(sau o inviti dinainte..mai bine asa )Ii spui ca vrei doar voi 2..ca ala te enrveaza, ca celalalt te va face de ras etc.Tu platesti evident. dupa mancati cv(chiar nu conteaza..mai bine o intrebi pe ea, iar tu sa nu fii rusinat si daca ea isi ia big mac tu iti iei un mcpuisor..in fine ai prins ideea). Apoi va mai plimbati,daca e ii iei o haina cv. daca pana aici e fericita e perfect.A,nota, nu ii pune mana pe umar in timpul filmului, asa va sti de la inceput dc si scos-o doar pe ea, tu ii vei spune asta ca prieten:,, mergem si noi la un film. popcorn astea..mancam ceva la burtile noastre."Asa glumet.tu sa vorbesti des cu ea.o intrebi de sc..de prietenele ei(te bagi in viata ei, dar incet, fara graba, daca are animal o intrebi de el...mai zici ce ti s-a intamplat). Dupa ce ati terminat cu mall-ul(du-o la o comedie.e cel mai bine) o conduci acasa si la un moment dat bati un apropo si ii zici:,, Tot timpul cand sunt in preajma unei anumite fete ma intimidez..si nu stiu cum sai ii spun cele doua cuvinte"asta e momentul in care aflii. daca ea te saruta direct e perfect, daca incearca sa te ajute.i zici ce ti-a zis ea(o vei atinge la corason. daca are..si sper ca are) si probabil ca va accepta. acum te interesezi si u daca are gagic sau nu si fara suparare.da daca ..scz pentru asta da nu am cum sa o zic...esti..ai burta..si nu esti inalt..si nici,, fotomode"..si ea e Shakira de Romania..pai scuze da i-ati gandul. Oricum, BAFTA!
PitikBhaa întreabă: