Daca nu te simti bine cu conformatia corpului tau, mergi la sala si lucreaza cu greuatati sa pui masa musculara pe tine. Si te anunt ca sunt multe fete foarte inalte care ar fi incantate de inaltimea ta.
Mda,daca tu ai problema asta, eu avand 1, 83 - 1, 85 si 115kg ce sa mai zic? ar trebu isa numai ies din casa?
Acum sa iti raspund la intrebare, am prieteni de peste 2 Metri inaltime(Nu exagerez deloc)Nu ii deranjeaza nimic, asa le e felu.In plus, stii cat de aiurea e sa te simti micut? ))) acum stiu si eu cum se simt cei mici de inaltime Langa cel de 2 Metri parca's prichindel Daca asa iti e felu nu ai ce face.
Din contra nu cred ca este fata la care sai nu-i placa de un barbat inalt,daca nu ai muschi manca multa carne,legume,fructe, poti face sport si acasa flotarii, tractiuni, genoflectiuni, pentru scimbarea acestei gandiri a ta recomand sa citesti o carte despre arta comunicari cu femei sunt multe carti, la inaltimea ta ma mir cum de nu ai incredere in tine sincer
Uita-te la mine ce spun eu si jur pe ce vrei, sunt al dracului de urat un strigoi un monstru si sunt slab, si ce spui coane 5 relati seriose timp de un an 2 sau sau 3 eu am renuntat la ele si peste 100 de fete doborate sex adica si nu mai gandi asa bagate cu tupeu si arata-le ce poti
Mereu spun ca nu trebuie sa iti fie rusine sau sa ii reprosezi cuiva despre ceva ce nu poate schimba ( culoarea ochilor, fata, inaltimea...etc).In principal fetelor le plac cei mai inalti decat ele si sunt destul de multe fete inalte sau care poarta tocuri deci nu e imposibil.Eu am 1.50 si ceva si chiar daca nu sunt cea mai mica din liceu, ma simt prost cand trec pe langa unul de generala/gimnaziu si sunt putin mai inalta ca ei dar din nou...nu e imposibil.