| xSLXWxBAW2x a întrebat:

Mi-l doresc pe acel Dennis macabru, cel din coșmarurile mele. Un tricou alb cu o cruce întoarsă, cară o drujbă în brațe și o omoară pe doamna de mate, iar apoi folosește o matrice în C++ ca să micșoreze și să înghită 15 elevi din clasă, inclusiv eu, râsul lui malefic, acel ton răgușit al unui vocalist death metal, clasa mânjită cu sângele și organele profesoarei de matematică... Ăsta e Dennis pe care îl vreau, nu ăla care a băut vin fiert la târgul de Crăciun, deși are doar 16 ani, și acum face superman challenge, se aruncă pe scări și vorbește de politică. De regulă, el ascultă Ken Carson și este pasionat de jocurile și benzile desenate de la Marvel...Acel Dennis macabru este crush-ul visurilor mele, imaginea pe care subconștientul meu a reflectat-o când ne-am cunoscut pentru prima dată la liceu, deși sunt o fată credincioasă, cu picioarele pe pământ, care ADORĂ muzica metal și care este împotriva violenței, iar în clasa a șasea DEVORAM arta și poveștile horror. Nici nu știu care moarte e mai sigură: să fii tăiat cu o drujbă sau să fii dizolvat în acid