Mai sunt si baieti badarani, cine stie ce conturi au avut de impartit, in general, agresiunile fizice apar din princina fetelor.
Cocalari, toti 3 pe unu? mare jmeker mai e si "iubitu" tau... ce sa-ti spun...plina tara asta de smecheri care dau telefoane ca altfel si-o iau cu siguranta, intr-un cuvant : LASi!
1. Tu esti fata si te afecteaza chestiile astea 2. Ptr baieti e ceva absolut normal(uneori chiar placut), sa isi regleze conturile cu pumnii...si 3. Nu spune ca nu are suflet, pentru ca nu e adevarat. Orice baiat se bate, unii mai mult altii mai putin si orice ar fi, de obicei toti au un motiv. Si intr'adevar, de obicei bataile apar din cauza fetelor si tocmai pentru ca voi va lasati atat de impresionate de asa ceva, de parca cine stie ce mare oroare s'ar fi petrecut. Deci nu iti face nici o grija si sa-ti raspund si la intrebare: putem sa facem asa ceva pur si simplu pentru ca putem. Parere sincera de baiat
Mda... e mai "palpitant" sa te descurci singur, insa daca nu poti si esti"bazat", dc sa iti iei bataie?
Ati inteles gresit...acela unul din scoala i'a batut pe aia 3, daca'ti vine sa crezi. Si dup'aia a dat cateva telefoana ala sa vina tot neamu' sa le mai dea o bucata de bataie, prietenul meu era de partea alora mai multi, ca au venit cu toata satra.
Dha...stiu,el imi zice mie ca's figuranta dar nu se vede pe el.