| eounik a întrebat:

Mi s`a intamplat ceva foarte naspa crying
Mi s`a stricat placasad

Si nu imi place parul` meuu cret...straight face

Cum sa fac ca sa imi stea drept parul`?straight face

7 răspunsuri:
| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Da-o naibii de placa vrei sa iti arda parul? Lasa-l asa cum il ai de la mama natura
Fiecare are un farmec cu parul ei asa cum este, il aranjezi si tu putin si gata
Fi tu insati

| cretzufinish a răspuns:

Da si eu sunt adepta parului natural cret. happy De ce sa-l indrepti mereu? Multe si-ar dori sa-l aiba ca al nostru si tu ce faci? Daca era doar ondulat poate mai intelegeam ca acel gen nu prea are forma decat imediat dupa spalare. In fine, e alegerea ta, dar daca tot iti doresti indreptarea iti cumperi alta placa. Cu peria rotunda cum ti-a zis @irina nu ti-as recomanda. Am patit sa nu-mi mai pot scoate peria din cretzi. big grin

| Irina a răspuns:

In mod normal parul cret nu se indreapta cu placa ci din perie, deci poti incerca si varianta asta doar ca ai nevoie de indemanare (si de o perie rotunda).

| hubbelllllll a răspuns:

Stiu cum ehee hee
Dar asta e viata mai bnincearca sa'l aranjezi pe cel cret
stiu ca nu suna bine dar de se mai intamplawinkingbig grin
Dupa baie poti sa bagi spuma si sal aranjezi un pic usacandu'l cu feon. Eu zic ca e mai bna sa mai ales ca e iarna si nu cred ca mai iesi asa des pe afara

| eounik explică:

Deci, e o placa [era o placa] foarte buna happy Remington din aia groasa, adica lata, si mi s`a ros cablul straight face... De 1 an o am, trebuie sa o duc in service, dar pana ce o face [asa mi s`a intamplat si cu celalte 2straight face] Bizzare draga mea asta e a 3 happy cate vrei sa imi tot cumpar?

Si e si cea mai buna.deci imi trebuie pana de revelion.si nu stiu cu ce sa mi`l indrept.am cerut la prieteni si mi-au dato. dapoi... le`o trebuie si lor.si mie imi trebuie imi fiecare zi, pentru ca is placi din alea mai naspa ale lor straight face...

Help me! dau fundita!

Si sa fie un raspuns inteligent happy

Thnx!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumperi alta placa?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am parul ondulat, am renuntat la placa pentru ca imi deteriora parul, imi place mai mult asa.