Pur si simplu, il iei deoparte si ii spui ce simti
Sincer nu cred ca o sa te refuze.asa ca stai linistita :*
MuLt succes si ai grija de tine :*
Bună.
Nu te grăbi cu declarațiile de dragoste, mai așteaptă să vezi cum se comportă cu tine!
Pa, pa.
. pai. am inteles ca stati intr-o banca.
pai.la o ora.il intrebi ce mai facee.
si cum mai sta cu iubireaa.
si daca are prietena.nu`i mai zis nimic.
daca n`are. ii zici :sti vreau sa-ti zic ceva. dar nu stiu cum sa ti`o zic
bla bla.
sincer mi`e foarte greu`.
pai.sti...a.a..a.cred ca m`am indragostit.
el: a super.de cine?
nici nu`ti vine sa crezi:
el:. pai. zi
de un tip. din cls...
el: cine?
. tu`.>!
si vezi ce ziceee.
P. S. Daca nu merge asa ii trimiti un msg.si ii zici. cred ca m`am indragostit de tine.[simplu si la subiect`
Spune-i uitandute in ochii lui, poate si el simte la fel
Daca ti-e rusine spune-i pe mess.
Pai te duci la el (FARA TEAMA) si ii spui ca il placi!
Daca nu zice nimic, il intrebi daca te place.
Eu cred ca o sa spuna da pentru ca ai spus ca va tineati de mana si va intelegeti foarte bine.
Apoi daca zice ca te place si el, il intrebi daca vrea sa fie cu tine.
Mult succes
Funda?
pls
Poi incearca sa vb cu el; sa ii spui c simti cu adevarat pentru el. Nu pierzi nimic daca nu incerci.Stii km se spune speranta moare ultima asa ca ai incredere. Daca spui ca iti este cel mai bun prieten inseamna ca si mari sanse sa fii cu el si nu in ultimul rand sa vezi c simte el cu adevarat pentru tine.Multa bft si sper ca totul sa fie in fav ta; sa se rezolve. pup:*
fundita?
Pai.incepi cu inceputu` evident
ii zici "uite ce e, nu credeam ca se va ajunge pana aici, vreau sa-ti spun un lucru doar ca mi-e frica, ca poate nici amici nu vom mai ramane.prietenia noastra e de ceva timp doar ca am cam inceput sa te plac" ai vazut ca nu a fost greu
si poti continua
acum depinde fiecare cu ale lui, depinde de tine daca esti directa
daca nu sincer nu stiu ai putea sa ii tragi niste priviri sau stiu eu
Nu prea ma pricep, sunt baiat intelege`ma
Pai. In primul rand spune-i cele mai bune prietene ale tale. De asta sunt facuti prietenii. Pune-o, daca vrea, sa-l intrebe pe baiat daca el simte ceva pentru tine. Daca nu simte nimic fa-l sa te placa. Arata-te bine in fata lui, comporta-te frumos si din cand in cand incearca sa Flirtezi cu el.
Mi s-a intamplat si mie eu te*as sfatui sa-i spui direct ce simnti pentru el deoarece daca astepti s-ar putea sa fie prea tarziu si cine stie poate si el simnte acelasi lucru pentru tine... funda?
Pai pari a fi timida. Incepe cu o gluma sau o vrajeala ceva "Pisi ce faci alea alea?" sau daca nu esti genu spune-i direct ce se poate intampla ...va duceti voi doi undeva si ii spui tot ce simti pentru el.