Nu toate parerile pe care le au ceilalti despre tine sunt si cele corecte, si bineinteles, nu toti oamenii pe care ii vei cunaste vor avea aceleasi pareri ca si tine.
Nu consider defect.Consider ca poti sa devii prea dura cu cei din jur daca nu stii sa imbraci realismul asa incat sa se vada si o parte buna...sau sa ai o directivitate din aia detasata rau de situatie.
Nici eu nu cred asta. E mult mai bine să fii realist, să știi ce poți face și ce nu, la ce să te aștepți, nu să-ți faci iluzii. Așa e și cu pesimismul și optimismul.
Să fii sinceră nu e un defect, dar dacă ești sinceră cu cineva și știi că ceea ce îi spui îl va durea, poți încerca să-i spui într-un mod mai puțin dureros, dar totuși să-i spui adevărul.
Sinceritatea nu este un defect. Unii oameni il considera asa pentru ca sunt prea lasi ca sa recunoasca ceva si de asemenea sunt obisnuiti sa fie laudati in fata si barfiti pe la spate fara stirea lor.Si stim cu toti ca uneori adevarul doare nu?
Da, intreadevar si eu sunt foarte sincera si de multe ori imi doresc sa nu fiu asa mereu spun ce gandesc iar cei din jur reactioneaza razand de mine sau se simt jigniti. foarte putini sunt cei care apreciaza sinceritatea si prefera oamenii superficial care incearca sa fie cat mai populari si care nici ei nu mai cred ce zic.
Oricum adevaratii prieteni ma apreciaza si niciodata nu ma voi schimba pentru niste ratati care treiesc doar din minciuni