| Janaaaa11 a întrebat:

Mi s-a zis că sunt mai baiețoasă, adică sunt genul ala de fată care a copilărit doar cu băieți, se îmbracă mai lejer, dar când mai am chef ma îmbrac și mai feminin, ma joc jocuri pe pc, nici nu înjur, dar cică am un caracter mai asa, de băiat. Am o întrebare, voi ce faceți ca să fiți mai feminine, ce ar trebui sa fac sa fiu mai feminină?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| zurick a răspuns:

De ce ai vrea să fii altfel decât ești? Nu merită să te schimbi doar pentru că nu-i convine cum ești cuiva. Ce-i așa rău să fii băiețoasă? Dacă așa îți place, rămâi așa. Dacă vrei să experimentezi cu stilul tău vestimentar și nu numai, fă-o pentru tine, nu pentru că ți s-a zis că nu te încadrezi în normele societății.

| Janaaaa11 explică (pentru zurick):

Corect, dar na, chiar și eu as vrea o schimbare, nu renunț la pc, dar restul ar fi okay?

| zurick a răspuns (pentru Janaaaa11):

Dacă o faci pentru tine, nu pentru că așa " trebuie " să fie o fată, totul e ok. Caută modele de stiluri pe pinterest și alege-l pe cel care rezonează cu tine. E și normal ca o persoană o dată cu trecerea timpului să-și schimbe stilul ( repet dacă asta vrea, dacă ție o să-ți placă același stil decade, foarte bine )
Mie de exemplu îmi place în perioada asta să port o rochie cu sandale ortopedice înalte. Nu contează ce se poartă și ce nu, ci să porți piesele care te fac să te simți bine în ele și care te avantajează.

10 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Trebuie să fii tu însuți, să fii ceea ce te caracterizează cu adevărat, nu ce vor ceilalți.

| Dana1999 a răspuns:

Atâta timp cât nu vrei o schimbare de sex, poți sa fi asa cum esti. Nu te oprește nimeni sa ți trăiești viata asa cum simți.

| Reghqen a răspuns:

Nu te schimba, aveam și eu o prietena ca tine dar din păcate am pierdut legatura cu ea. ne înțelegeam foarte bine, apoi am descoperit ca ne plăceam puțin dar din păcate după aceea am plecat în IT și am pierdut legatura cu ea sad
Era frumoasă foc love struck

| Janaaaa11 explică (pentru Reghqen):

Ma bucur ca tu ai apreciat o fata de genul asta❤️

| Reghqen a răspuns (pentru Janaaaa11):

Și eu ma bucur mult ♥, păcat ca am pierdut legatura cu ea.
Dar știi cum e, unele amintiri cu unele persoane nu se uită

| Usgs a răspuns:

Fi cum vrei tu sa fi nu cum vor altii, fiecare e special in felul lui