| ElectronicSound a întrebat:

Mi s-o stricat facebook-ul rau de tot! Scriu "Facebook" pa\e gogole, si dau pe primul rezultat care apare "Log in blablablabla"
Dar nu-mi apare pagina aia care apare de obicei, imi apare un fond alb si pur si simplu niste nume. (Nici nu stiu cum sa explic)
Stiti cum apare cand pui un cod intr-o postare, de ex? Scrie cu albastru si te duce la alta adresa. Asa imi apare tot scrisu'.
Am apasat pe toate "siturile" alea dar nu merg.
Ce ma fac? Asa imi aparea si la Twitter, dar facebookul ieri a mers!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copie pe o hartie si apoi scrii aici.la amica ta,poti intra pe fb tau? daca poti intra la amica ta pe contul tau, e clar ca ai vreun virus. Scrie esetscan on line, pe google, intri pe pagina aceea, si scanezi on line de virusi.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copie ce spune acolo, copie link-ul acela(codul albastru) si pune-l aici sa vedem ce problema este.

| ElectronicSound explică (pentru anonim_4396):

Nu pot, am incercat cu o prietena si ei ii apare normal, numai mie asa, nu stiu ce sa fac

| anonim_4396 a răspuns (pentru ElectronicSound):

Copie pe o hartie si apoi scrii aici.la amica ta,poti intra pe fb tau? daca poti intra la amica ta pe contul tau, e clar ca ai vreun virus. Scrie esetscan on line, pe google, intri pe pagina aceea, si scanezi on line de virusi.

| Prentu_Ionut_1997 a răspuns:

Stiu despre ce este vorba. Si eu intampin aceasta problema la liceu in laboratorul de informatica. Problema este referitoare la data la care este setat calculatorul! Schimba data cat mai curenta, si iti va merge cu siguranta!