| UmbraDeVulpe a întrebat:

Mi se fac tamplele si nasul cu grasime de asta, de ce? Ce problema am si cum se poate rezolva?

14 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ai probleme cu igiena. O demonstrezi in mai toate intrebarile tale.
De cate ori te speli zilnic pe față si in restul corpului?

| Violleta2022 a răspuns:

Findca nu te speli zilnic, cu apa calda si spaun.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci la un dermatolog sa îți zică dacă într-adevăr ai un ten prea gras și să îți dea și un remediu

| Ilovedinero a răspuns:

Exces de sebum.Din cauza vremii cu are mai tare sau mai taios pielea ca sa nu crape emana astfel de " grasime" care ajuta la hidratarea si refacerea țesutului.De rezolvat se rezolva daca folosesti tu o crema hidratanta si un săpun mai " senzitive" pe fata.

Răspuns utilizator avertizat
| Ilovedinero a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Protex,Nivea,Dove, Balea

Dap, eu cremele le folosesc de la Dove. Cele de la Nivea mi se par prea " grase"

Da, sebumul apare cand pielea este uscata sau impotriva uscarii.Cremele reduc excesul de sebum pentru ca hidrateaza, astfel pielea nu mai intra in starea aia de " șoc". Excesul de sebum poate declansa si acnee, exfoliere a pielii si pori foarte dilatati. Daca folosesti crema hidratanta toate acestea se vor reduce sau chiar vor disparea.Nu trebuie sa ai 5000 de pasi de ingrijire a pielii este destul sa te spei cu un sapun mai finuț si sa te dai cu putina crema.Am o intrebare, esti fată sau băiat?

Atuci daca te barbieresti si nu dai imediat cu crema hidratanta exista posibilatatea sa fie din cauza asta

Întrebări similare