Ai probleme cu igiena. O demonstrezi in mai toate intrebarile tale.
De cate ori te speli zilnic pe față si in restul corpului?
Te duci la un dermatolog sa îți zică dacă într-adevăr ai un ten prea gras și să îți dea și un remediu
Exces de sebum.Din cauza vremii cu are mai tare sau mai taios pielea ca sa nu crape emana astfel de " grasime" care ajuta la hidratarea si refacerea țesutului.De rezolvat se rezolva daca folosesti tu o crema hidratanta si un săpun mai " senzitive" pe fata.
Protex,Nivea,Dove, Balea
Dap, eu cremele le folosesc de la Dove. Cele de la Nivea mi se par prea " grase"
Da, sebumul apare cand pielea este uscata sau impotriva uscarii.Cremele reduc excesul de sebum pentru ca hidrateaza, astfel pielea nu mai intra in starea aia de " șoc". Excesul de sebum poate declansa si acnee, exfoliere a pielii si pori foarte dilatati. Daca folosesti crema hidratanta toate acestea se vor reduce sau chiar vor disparea.Nu trebuie sa ai 5000 de pasi de ingrijire a pielii este destul sa te spei cu un sapun mai finuț si sa te dai cu putina crema.Am o intrebare, esti fată sau băiat?
Atuci daca te barbieresti si nu dai imediat cu crema hidratanta exista posibilatatea sa fie din cauza asta
anonim_4396 întreabă: