| Arontyahuucom a întrebat:

Mi se intampla mereu sa fiu refuzat de fetele care imi plac,si fetele care nu imi plac sa se indragosteasca de mine.Ce sa fac? De exemplu am intanlit o fata acum doua saptamani,si imi place dar mi-a spus din prima clipa ca nu vrea o relatie, probabil cu mine si a spus asa sa nu ma jigneasca.Eu sunt destul de dragut,de treaba,fac sala, dar sunt micut de inaltime 1.65 si mai am zile in care sunt mai linistit.Mi s-a intamplat mereu ca fetele sa ma amane si dupa sa-mi spuna ca a fost doar asa, ca nu vor sa se vada cu mine.Nu ma uit la fete de 10, ma uit la fete cam de nota 8, care par ok si care ma atrag.Nu inteleg,cu ce gresesc, si as cam avea nevoie de niste sfaturi de la niste fete cu experienta.

Răspuns Câştigător
| Metalerele5 a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti ca ai avea vreo problema, e vorba doar de atitudine. Eu cred ca, daca ti se intampla ca fete care nu iti plac sa se indragosteasca de tine, iar cele pe care le placi, sa te respinga, treaba asta ar trebui sa iti dea putin de gandit. Cred ca cele care se indragostesc de tine te vad asa cum esti, probabil esti mult mai relaxat fata de cineva care nu te intereseaza. Cred ca atunci cand iti place o fata, te straduiesti putin cam mult, iar fetele fug de baietii care fac asta. Doar fii tu, nu te gandi sa impresionezi sau sa fii altfel decat esti, pentru ca asa ai mai mari sanse sa gasesti pe cineva potrivit pentru tine. Incearca sa fii mai relaxat si mai putin insistent si lasa si fata sa preia initiativa, de multe ori le place asta. Daca te pui pe tava de la inceput, o sa fii interpretat drept disperat sau agasant, asa ca e mai bine sa pari mai nepasator, decat prea insistent. Bafta! happy

1 răspuns:
| Jojiza a răspuns:

Depinde foarte mult cum le abordezi, vezi ce le supara si apoi nu repeta greselile anterioare cu alte fete. Fii increzator in tine, o sa ai bafta cu fetele daca stii cum sa vorbesti.