| Dizzydizz a întrebat:

Mi se intampla sa ma cert cu toata lumea de la o vreme, si din toate prostiile.multi miau zis ca am probleme si chestii de genu.Eu refuz sa accept asta.ma gandesc ca sunt doar o adolescenta[am 18]cu problema obisnuite, dar cateodata recunosc ca sunt cam exagerata.vi s-a intamplat ast? ce e de facut?

Răspuns Câştigător
| mazzylazzy a răspuns:

Buna, si mie mi se intampla destul de des asta dar incerc sa ignor, iar atunci cand simt ca fac o greseala sau jignesc pe cineva imi cer scuze, toti prieteni imi spun ca m-am schibat, dar cu toti trecem prin anumite schimbari...fie pozitive fie negative, pe cele pozitive le putem aprecia, iar pe cele negative incercam sa le refacem sau sa le schimbam in altele mai speciale, trebuie doar sa accepti sfaturile prietenilor apropiati, celei mai bune prietena/celui mai bun prieten, al parintilor si asa mai departe, crede-ma ei iti vor binele, sper ca ti-am fost de folos, te pup :X:Xkiss:*:*

4 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Mda, si mie mi s-a intamplat saptamana asta, ma cert cu un baiat in fiecare zi. Poate este si vina celorlalti, pentru ca nu ne inteleg, si este si a noastra, pentru ca suntem cam irascibile.Nu stiu de ce reactionam asa, probabil ar trebui sa ne relaxam, sa ne gandim de mai multe ori cand spunem ceva, pentru ca asa putem strica o prietenie. thinking

| 2middlefingers a răspuns:

Tine minte : cine spune ce vrea, va auzi ce nu vrea.
[la mine, cel putin, e valabil]

| LuizaaxD a răspuns:

Cred ca se datoreaza faptului ca nu accepti comportamentul sau personalitatea persoanelor respective. incearca sa gasesti ceva comun voua si totul se va rezolvahappysper sa te fi ajutatbig grin

| Leo32 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema straight face si am 16 ani in ultimele 3-4 zile am pierdut toti prietenii numai din chestii amarate.