| Mixed a întrebat:

Mi se intampla tot felul de lucruri ciudate ...de ex ma uit la un om si vad in el... daca e trist sau daca e fericit daca are o pb sau daca nu ...sau simt omul din spatele meu ca e trist ...nu stiu ce se intampla cu mine...

Răspuns Câştigător
| BlackRose a răspuns:

Nu este chiar asa de ciudat, trebuie ca tu sa fi o persoana calma si sa nu te sperii. Hmmmm... Din cate am vazut ai si unele presimtiri.

Si mie mi se intampla asta de ceva timp. De multe ori imi place sa verific. Iti dai seama ce sentimente are un om daca unul dintre ele este foarte bine conturat in sufletul persoanei respective. Daca iti dai seama care este cel mai puternic sentiment le poti afla si pe celelalte. Nu este greu. Ca sa iti dai seama cel mai bine pentru inceput incearca cu un/o prieten(a) in care ai incredere deplina. Vorbeste cu el/ea si pe parcurs iti vei da seama ce simte.

15 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Poate ca asta e un dar happy
Oricum nu este nimic rau in astawinking

nony
| nony a răspuns:

Poate ai un dar special de a simti starile oamenilor. Mie mi se pare folositor, si in loc sa te sperii ar trebui sa-ti dezvolti capacitatile.Nu multi au darul tau.

Janina
| Janina a răspuns:

Tot ce este posibil, fiecare are un dar al lui, poate acesta este al tau!

| Cryssy a răspuns:

Ai un dar, special si rar. Nu trebuie sa te sperii. Bucura-te ca ai acest dar.

| demonangel37 a răspuns:

Felicitari ai un dar frumos nu sunt lucruri ciudate am vazut eu la viata mea si mai ciudate fantome fete si deja-vu-uri destule am vazut ca ai si tu ceva de genul de deja-vu (adica vezi o imagine care imediat se intampla) nu se intampla ceva super ciudat este pot spune un atu al tauwinking

| Mixed explică:

Nu e vorba numai de lucrurile astea... uneori am impresia ca m-am mai aflat in acelasi loc cu aceiasi oameni ...si parca stiu ce o sa se intample in urmatoarele secunde...

| alinutzacodruta a răspuns:

Asta patesc si eu.si e foarte ciudat...nu am explicatie pentru asta.

| metonst54 a răspuns:

Devino Mediuuum

| rox a răspuns:

Cum zice si nony, poate ca ai asa un dar de a ''citi'' pe fetele, in ochii oamenilor astfel incat iti dai seama de adevaratele lor stari..sau poate ca e doar asa o perioada mai'' ciudata''din viata ta..mai asteapta catva timp sa vezi cum si ce se dezvolta.

| amfetamina a răspuns:

Si mie mi se intamplalaughing
thinking

| bebe_7919 a răspuns:

Ar trebui sa ii mulumesti celui de sus pentru ca te-a inzestrat cu acest dar, foloseste-l si ar trebui sa iti dezvolti acest dar.mult succes in continuare. pupix

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O carte de parapsihologie te va ajuta să dezlegi acest mister al firii tale.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Lost_in_you explică:
Nu e vorba numai de lucrurile astea... uneori am impresia ca m-am mai aflat in acelasi loc cu aceiasi oameni ...si parca stiu ce o sa se intample in urmatoarele secunde... "

asta se numeste deja-vu si destul de multi oameni il au. de obicei acele cateva secunde despre care se presupune ca le-am mai trait nu sunt semnificative. totusi. mie mi s-a intamplat de cateva ori ca in acele secunde sa fiu la scoala de ex. profu sa puna o intrebare si eu sa rasp inainte sa termine ...si toti sa ramana muti( si eu.). sau, mai ciudat, sa mi se intample sa "prevestesc'' daca pot sa zic asa ceva mai rau. de ex. fratemiu se urca pe ceva si eu vad ca urmeaza sa cada si il dau jos de acolo. n-am asteptat niciodata sa vad daca se intampla pe bune. ca doar nu sunt cu capu'. dar oricum. mi se intampla sa vad chestii d'astea plauzibile. cateodata privesc in gol cand patesc asa.
la chestia cu starea de spirit am si la asta un soi de explicatie. vezi pe net despre vampirii energetici. practici sunt persoane cu o personalitate magnetica care "atrag" persoanele cu o stare buna de spirit si le-o "rapesc"... unii oameni- mi s-a intamplat si mie - daca stau intr-un grup de oameni cu o stare ft buna de spirit devin si ei mult mai fericiti mai energici( nbine asta e explicabil - si totusi.) in schimb celorlalti le cam piere cheful.

nu e un lucru anormal ce se intampla cu tine. stii ca se presupune ca ne folosim doar 10% din creier. unii folosesc mai mult si trec spre chestia asta cu paranormalul... oricum bafta. incarca sa folosesti daca poti chestiile astea in folosul tau si al celorlalti big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa sti ca uneori si eu patesc si chiar si chiar am impresia ca mi se mai intampla lucruri ce sau intmplat cand macearta mami si sa mai intamplat stiu sa plec de acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt, nu esti tu unica, mi se intimpla si mie asa ceva, uneori chiar fara sa vreau preiau starea lor emotionala...si incep sa ma simt eu rau... ei bine