| Clopotzica a întrebat:

Mi se intampla un lucru foarte ciudat:am fost cu un baiat impreuna un an si 8 luni, deoarece lucrurile nu au mai mers, am hotarat sa ne despartim. Zis si facut, insa sentimentele noastre sunt total diferite...eu inca il mai iubesc foarte tare si el la fel, insa problema este ca amandoi avem acum o relatie cu o alta persoana.

Aseara am vorbit la telefon si ne-am amintit lucrurile frumoase petrecute impreuna, am inceput amandoi sa plangem, iar eu la sfarsit i-am zis"sa nu-mi ceri sa ma intorc inapoi pentru ca nu ma voi intoarce si stiu ca nu va mai fi la fel". Nu stiu ce sa fac pentru ca mi-e teama sa nu-mi ranesc prietenul actual pentru ca avem aproape 2 luni impreuna si se observa ca el incepe sa tina la mine, insa eu... iubesc pe altcineva.

Ce este de facut?

4 răspunsuri:
| Rukhsandra a răspuns:

Impacativa copiihee hee...
daca stai cu actualu s-ar putea sa suferi mai mult ca nu esti cu fostul...deci vorbeste cu el si daca vrea si el impacativa big grin

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aşa... bravo... stai cu actualul ca să se prindă şi să-l răneşti şi pe ăsta.
Ce anume nu mergea? După un an şi 8 luni nu aţi putut discuta problema, era nevoie să vă despărţiţi?
Împăca-ţi-vă urgent.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca iubesti pe altul ce mai stai cu actualul?!
Oricum, slabe sanse sa il iubesti pe viitor daca pana acum nu simti nimic!

Eu cred ca tu de fapt tanjesti foarte tare dupa fostul!

| nik0l a răspuns:

As putea sa te intreb de ce stai cu actualul daca mai ti la fostul tau iubit? in felul asta te ranesti si p tine si p el si p fostul.probabil ca nu o sa mai fie ce a fost cu fostul daca o sa te impaci cu el dar dc sa regreti ca nu te-ai impacat la momentu potrivit? si dc sa stai cu o persoana pentru care nu simti nimic? daca te gandesti ca ilai rani daca te-ai desparti acum de el ce crezi ca ar simti daca ar afla ca stai cu el doar pentru ca el incepe sa tina la tine si ca gandul tau e mereu in alta parte?! cred ca ar trebui s stai cateva momente sa te gandesti cum ti-ar fi tie mai bine si ce ai vrea sa faci cu adevarat si p cine vrei cu adevarat.nu te gandi doar la lucrurile bune si la comportamentu frum care la avut cu tine gandeste-te si la lucrurile urate asta te va ajuta sa iei o decizie buna...nu uita decat sa regreti o viata mai bine gresesti mai o data pentru ca din greseli se invata...ciau cristina