| Adryydream a întrebat:

Mi se pare ciudat ca parca nu sunt eu aunci cand sunt fericita (eu sunt mereu trista). Voi ca credeti? Este ciudat? Ce ma sfatuiti sa fac?

7 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
ce anume stare ai de nu te simti in pielea ta?
ce se intampla mai exact?
revino si tu cu mai multe detalii
O frumoasa zi sa aihappy

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,nu este nimic ciudat in a fi fericit.Cu totii avem si momente fericite, si momente triste in viata, insa, asta nu inseamna ca trebuie sa ne obisnuim cu o anumita stare.De exemplu, daca astazi esti trista, exista o posibilitate ca maine sa vezi lucrurile cu alti ochi si sa fii fericita, si invers.Parerea ta este gresita, indiferent ca esti trista sau fericita, esti aceeasi, nu se schimba nimic la tine, in afara de starea de spirit.Eu te sfatuiesc sa zambesti mai des, fiindca nu este bine sa preferi tristetea in locul fericiriihappy.Pa-pa!happy

| neutrino a răspuns:

Daca tu te simti bine in pielea omului trist nu putem noi sa-ti spunem sa te schimbi.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Alege persoana fericita si nu te mai intoarce la cea trista.

| asclepius a răspuns:

thinking eu te sfatuiesc sa bei niste vin /bere thinking sa mananci niste floricele in timp ce te uiti la american pie ( toate) daca dupa asta tot fata aia o ai atunci esti o cauza pierdutapuppy dog eyes

| MykyTha a răspuns:

Te sfatuiesc sa fi mai fericita happy Rasul este si sanatos pentru ca te ajuta sa nu ai riduri!

| oricinearesentimente a răspuns:

Buna.Nu e ceva gresit.Asa sunt si eu, uneori.Asta se intampla pentru ca asta ne dorim noi:sa fim mai seriosi, mai maturi, sa nu parem copilarosi.Chiar daca pare ciudat si eu ma cam simteam naspa cand radeam, cand eram fericita.Gandeste-te ca avem motive sa zambim:gandeste-te ca Dumnezeu ti-a dat tot ceea ce ai nevoie:vaz,auz,mama,tata,frati, surori(daca ai), sanatate sa te bucuri de toate, fericirea de a te trezi sanatos, doar gandeste-te! Fii fericita!