| flavius01 a întrebat:

Mi se pare mie sau copiii din ziua de azi sunt din ce in ce mai "grei"? Am fost ieri prin mall si am observat cu stupoare, mergand la baie, un baiat de maxim 15 ani caruia ii atarna o burta peste pantaloni de-a dreptul uriasa, iar nu se sinchisea sa o ascunda, ba chiar isi plimba tacticos mainile pe ea in fata celorlalti colegi ai lui, aratandu-le ce are el si ei nu au. Nu pot sa percep asta! A inceput sa fie o placere burta peste curea? Baiatul acela avea cu siguranta peste 120 de kg si nu pot sa inteleg cum ii place sa continue asa! Aveti vreo explicatie cumva voi?

3 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Cunosc si eu baieti in special de 14-15 ani, care sunt cat China, si toata ziua stau in magazin si mananca la chipsuri, ciocolati, popcorn, pizza, fast-food etc, deci... ii doare in fund ca la 20 de ani vor avea colesterolu; cu trilioane mai mare decat este normal si se mandresc ca sunt ca niste purcei oh go on
Pacat ca nu realizaeaza ceea ce fac, si ca parintii lor nu iau masuri in aceasta privinta.

| oliviaaa a răspuns:

Deci nu ti se pare ci copiii din ziua de azi sunt altfel de cum erau prin anii minimum 90` asa ceva este foarte dezgustator este o prostie pur di simplu incercati sa nu trageti atentia la aceasta rasa de oameni sau mai bine zis la acest fel de om succes

| Euuw a răspuns:

Probabil nu realizeaza inca ...eu mi-am dat seama de felul in care arat de abia la 15 ani si jumatate. aveam 1. 70 si 60 de kilograme. dupa lungi perioade de diete am ajuns la 59kgrolling on the floor
exista unele persoane carora chiar nu le pasa de aspectul fizic, isi urasc viata si nu mai dau importanta amanuntelor. poate ca asta se intampla cu acel baiat big grin