| fratiikaramazov a întrebat:

Mi se reproseaza foarte des ca sunt foarte tacuta. Eu asa sunt din firea mea, nu vorbesc foarte mult insa as vrea sa devin un pic mai vorbareata pentru ca ma gandesc ca uneori nu sunt o prezenta prea placuta pentru ceilalti din jur daca tac si nu zic nimic. Doar ca mi-e greu sa-mi gaessc cuvintele, am senatia ca daca zic asa ceva din senin e aiurea. Ce sa fac sa devin mai deschisa si mai vorbareata?

Răspuns Câştigător
| justagirl21 a răspuns:

Buna,exact asa eram eu intr-a saptea acum is pe-a noua...day dreamingoricum sa stii ca nu te mint si nici nu exagerez cu ceva dar eram tot timpul data la o parte,baiatul de care imi placea nici nu se uita macar la mine,fetele din clasa nu ma bagau in seama,in fine eram fff complexata de chestia asta...sadnu mai spun ca la petreceri nimeni nu ma invitano talkingdar stii ce-am facut? pai in primul rand m-am imprietenit cu o fata din clasa mai buna la invatatura nu ca eu nu eram dar vroiam sa am o prietena la fel ca mine si incet incet mi-a scazut timiditatea,am inceput sa trancanesc mai mult,despre tot felul de lucruri ba ca ui ce vreme ii afara ba ca ce-am facut in week-end si sa vezi minune mare ca intr-a opta aproape eram cea mai populara din clasa ba chiar baiatul de care-mi placea mi-a propus sa fim iubiteiihappyinsa l-am refuzat asa ca sa-l fierb putin in fine acum suntem cei mai buni prieteni si in acelasi timp si iubitihappydeci ce vreau sa-ti spun este sa nu-ti fie frica sa spui ce ai de zis spune! sa nu te simti rusinata cand se uita toti la tine iar daca esti complexata de felul cum arati nu ar trebui sa-ti pese de ce zic colegii/colegele despre tine daca le arati ca nu-ti pasa,nu te vor mai necajiwinkingdeci draga mea fii mai increzatoarein fortele tale!kisste pup si sper ca te-am motivat asa un pic
PSbig grinaca te aranjezi un pic, iti cumperi ceva hainute care sa te avantajeze, n-ai cum sa nu fii observata si invidiata in clasa de catre fete si iubita de baieti!thumbs up

0 răspunsuri: