Este foarte complicata treaba, sa trecem cu inceputul...el cred ca nu-ti spune acum nimic pentru ca i-o fi rusine de tine sau ca el se mai gandeste la ce i-ai spus tu sau cine stie poate si-a gasit o iubita in Franta el trebuia sa-ti spuna si el "te plac si eu"sau ca"eu nu te plac" daca te placea iti spunea in fata ai mai ramas ca nu te-ar putea placea, el cand era cu tine si zici ca-ti aducea florii faceati poze... asta era un mare motiv ca te place foarte mult altfeld daca nu te placea pentru ce iti mai aducea flori si mai statea cu tine? acum hai sa trecem la subiect[intrebarea ta] au mai ramas 2 sugestii foarte gele de suportat poate ca el nu te place si ii este greu sa-ti spuna in fata[chiar daca este pe mess] pentru ca asa poti sa nu vorbesti cu el si el sa se simta prost ca te-a facut sa suferii sau ca nu-ti spune ca are o iubita noua in Franta si ca o iubeste pe ea nu te mai iubeste pe tine, sunt foarte multe sugestii si propunerii de ce nu ti-a scris nimica dar astea 2 sunt mai convingatoare s-o zicem asa deci nici eu nici tu nu stim ce se intampla cu el, eu zic sa ma insisti cu el cand te va mai intreba ceva spune-i si tu "eu ti-am spus o intrebare daca ma iubesti acum cateva zile iar tu nu mi-ai raspuns deci acum zi-mi ma mai placi sau nu ca sa nu-mi pot face iluzi cu noi 2"sau ceva de genula cela a fost un mic exemplu.Eu una sper ca ti-am putut fii de ajutor si sa rezolvii acesta problema iti urez succes