| scump3tea a întrebat:

Mia frint inima, Sergiu mai frint inima, stiti voi povestea care v-am spus-o cu vreo 4 zile in urma.Am vb cu el pe mess i-am scris:EU:buna Sergiu, ce faci?

EL:buna, nimic joc cs tu? Ma bucur sa te revad dupa atitia ani.

EU:nimic interesant, ascult muzicaa.

Pe urma nu a mai scris nimic. A doua zi i-am scris ca il iubesc de mult inca.Si sint sigura ca in urma cu trei ani ma placea, nu degeaba cand venea la verisoara lui numaidecit trecea cu verisoara lui (prietena mea) pe la mine, imi aducea floricele, le puneam in par ma poza.Si eram zigura ca poate mai simte si acum ceva, dar dupa ce i-am scris au trecut doua zile deja, nu mai scris nimic.Si nu imi spuneti ca are nevoie de timp

Macar putea sa spun:ma fato lasa-ma (cu toate ca nu e genul lui, el e linistit, nu prea vorbeste si striga ca baietii. E dragutzzzzzzzzz!, are ochi negri)In plus cand avea 7 ani sia pierdut mama, a murit.Si acum a ramas cu tatal lui, tatal lui e in Franta si el sta cu matusa lui. Dar daca ma apuc de povestit nu mai stingeti compul doua zile.Macar putea sa scrie:Scz Gaby dar nu simt nimic pentru tine, sau Gaby am nevoie de timp. Dar asa nici ca ma iubeste nu scrie dar nici ca nu ma iubeste. Ce sa fac? Si ce credeti?

Răspuns Câştigător
| angelwithgreeneyes a răspuns:

Incearca sa iei legatura cu el si sa vezi daca chiar nu iti traspunde insista
daca il vezi pe strada etc vorbeste cu el
suna-l daca nu ai nr lui
fa rost
daca chiar il iubesti nu te dai batuta nu?

kiss
succes

2 răspunsuri:
| deutSa a răspuns:

Avand in vedere ca au trecut 3 ani, ar trebui sa stii ca o presupusa relatie la distanta nu tine, iar sentimentele dispar, daca voi timp de 3 ani nu ati vb sau ati vb foarte rar...

Daca nu ti-a mai dat nici un semn de viata 2 zile, inseamna ca nu are rost sa te mai complici.Ori nu vrea sa aiba deaface cu tine [ ca si iubita] ori evita sa-ti spuna ceva care in mod sigur te va deranja...

Mai incearca o data si deschide acest subiect cu el si intreaba-l daca te place sau nu ca sa stii ce ai de facut, sa nu-ti inchipui o relatie care nu exista!

Mult noroc! Sper ca te-am ajutat cu ceva

| MissmysteriousS a răspuns:

Lupta nu te da batuta,fa rost de nr lui de telefon,cauta-l incearca sa vorbesti cu el,iar daca trece ceva timp fara sa nu iti dea niciun semn de viata mai bine uita-l, stiu ca e greu dar e cel mai bine, oricum iti urez succes!