| scump3tea a întrebat:

Mia frint inima, Sergiu mai frint inima, stiti voi povestea care v-am spus-o cu vreo 4 zile in urma.Am vb cu el pe mess i-am scris:EU:buna Sergiu, ce faci?

EL:buna, nimic joc cs tu? Ma bucur sa te revad dupa atitia ani.

EU:nimic interesant, ascult muzicaa.

Pe urma nu a mai scris nimic. A doua zi i-am scris ca il iubesc de mult inca.Si sint sigura ca in urma cu trei ani ma placea, nu degeaba cand venea la verisoara lui numaidecit trecea cu verisoara lui (prietena mea) pe la mine, imi aducea floricele, le puneam in par ma poza.Si eram zigura ca poate mai simte si acum ceva, dar dupa ce i-am scris au trecut doua zile deja, nu mai scris nimic.Si nu imi spuneti ca are nevoie de timp

Macar putea sa spun:ma fato lasa-ma (cu toate ca nu e genul lui, el e linistit, nu prea vorbeste si striga ca baietii. E dragutzzzzzzzzz!, are ochi negri)In plus cand avea 7 ani sia pierdut mama, a murit.Si acum a ramas cu tatal lui, tatal lui e in Franta si el sta cu matusa lui. Dar daca ma apuc de povestit nu mai stingeti compul doua zile.Macar putea sa scrie:Scz Gaby dar nu simt nimic pentru tine, sau Gaby am nevoie de timp. Dar asa nici ca ma iubeste nu scrie dar nici ca nu ma iubeste. Ce sa fac? Si ce credeti? Funda! Si verisoara lui imi spune de una ca cind vine la ea vorbeste de mine si spunce ca e clar ca el ma place, dar e timid recunosc dar daca ma iubea cu adevarat imi spunea indata pe mess dupa ce eu i-am spus

1 răspuns:
| Annis a răspuns:

Eu tiasi spune sa ii spui verisoarei lui sa il intrebe daca si el te iubeste pentru ca poate ei iar spune dar daca il plaki cu adevarat nu te lasa insista ...si daca nu te placea eu cred ca ti-o spunea in fata deci incearca!