anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mia placut de o fata, am fost mai apropiati o singura seara, iar apoi mi-a dat papuci(asta s-a intamplat miercurea trecuta).am intrebat-o de ce si a zis ca a vrut sa vada daca simte ceva pentru mine si de aia a stat o seara... o fi fost influentata, care o fi motivu? sa par afectat?
Fata e clasa a 11.

4 răspunsuri:
| CevaNormal a răspuns:

Pai ar fi trebuit cel mai bine sa fi o ajutat tu sa inteleaga daca simte ceva pentru tine, intelegi? dar oricum fii mai cool, mai vesel cu ea, sa-i fie si interesant si bine cu tine, mai incearca inca odata, dar vezi de data asta sa nu dai cu capul in bara, ca nu mai dai gol niciodatawinking

| marsy a răspuns:

Eu cred ca a fost un capriciu de-al ei.
las-o in pace. ca daca te placea. nu iti mai spunea ca vrea sa vada ce simte pn tine! sh te lasa asa simplu!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai are dreptate. a vazut s-a lamurit si tu si ea. ce mai vrei? sa te placa fortat? sau ti-a afectat orgoliul tau de mascul feroce? asta e. mai sunt si mate blande, care zgarie rau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Treci mai departe mai bine straight face doar nu stai la picioarele ei, mai ales dupa ce ti-a zis in fata " ca a vrut sa vada daca simte ceva pentru tine". Parerea mea