In principiu, o menstruatie regulata se repeta la 28 - 30 de zile. Deci incepand cu data de 9 ianuarie, numarand 28 de zile si vei afla ca in data de 5 februarie ar trebui (teoretic) sa-ti vina din nou ciclul. Dar fiind la inceput, s-ar putea sa nu ai ciclu regulat si deci ar putea aparea cu 2-3 zile mai inainte sau dupa data de 5 februarie. Oricum ar trebui ca data de 5 februarie sa fie o data de referinta, dar nu-i regula generala. Organismul difera de la o fata la alta si deci si perioada de ciclu va fi diferita.
http://www.copilul.ro/fertilitate/menstruatie/Menstruatia-a6746.html
Buna! Daca prima oara ti-a venit ciclul pe data de 8 ianuarie, depinde de organism, poate veni cu o zi sau doua mai devreme sau mai tarziu! Oricum, tot in jurul datei de 8 februarie iti va veni!
Daca iti vine mereu regulat si in aceleasi perioade atunci da se poate tot 8. insa orienteaza. te in jurul datei acesteia. pentru ca poate veni cu o zi sau 2 imi devreme sau tarziu.
Pai ciclu iti vine din luna in luna pe aceeasi data ma rog la inceput nu e asa crede-ma stiu din propria experienta la inceput poate sa vina si mai devreme si mai tarziu e naspa stiu
Pai si mie mi-a venit prima data acum 2 ani, iar dupa aceea a inceput sa`mi vina regulat in vara lui 2010, deci nu e neaparat sa-ti vina regulat chiar de prima data.