| Autumnfeelings a întrebat:

Miam prins prietena cu faptul ca ma mintea si am iertat-o.Si mai tarziu am aflat ca ma inregsitra uneori cu telefonul. Ce sa fac? Funda
'

Răspuns Câştigător
| AnimeChu a răspuns:

Nu iti era o prietena adevarata. In primul rand ca te-a mintit. Daca te-a mintit pentru a nu fi tu ranita sau ceva pentru tine, ok, iart-o, daca nu, nu mai merita. Si mai ales daca face asa ceva nu merita sa o numesti prietena ta. Nici un prieten nu ar face asa ceva. Sigur sta pe langa tine pentru ca tu ii acepti comportamentul. Invata sa o refuzi si rupe incet legaturile cu ea si gaseste-ti o alta prietena care sa-ti fie prietena adevarata.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ți-ai ales pe prietenă, fugi de ea!
Pa, pa.

| Liviu a răspuns:

Spargei capul happy Sau tragei vreo paruiala

| MMihai a răspuns:

Nimic, e mai proastă, de felul ei.

| mariusyk08 a răspuns:

Pe scurt eu cred ca nu merita sa fie prietena ta.
Adica asemenea lucruri nu se fac intr-o prietenie.

| xLouana a răspuns:

Da-i drumul. Vezi-ti de calea ta si las-o pe ea pe a ei, pentru ca nu iti este prietenawinking

| Artemis94 a răspuns:

Ii poti spune ca nu esti agent fbiwinking

| daηă a răspuns:

Scapa de ea.

| Yoana3 a răspuns:

Eu cred ca e nesimtita si nu merita sa fie prietena ta. Fereste-te de ea si nu o baga in seama prea mult.Mai bine cautati o prietena buna si nu de aia rebela pentru ca sunt rele. Sper ca te-am ajutat

| Alifa a răspuns:

Sall! Eu sunt de acord cu mariusyka dar orice om are a 2 sansa! Dar totusi mai bine zii adio ca nu ar fi bine ca o prietena sa faca asa lucruri.