Sunt pe site-ul asta de un an aproape,si majoritatea intrebarilor am vazut asta,,Imi place de o fata,ce sa fac sa ii dau de inteles ca o plac?",,imi place de o fata,cum sa i-o spun?". Baietii,reveniti cu mintea pe pamant,va rog! O fata,asteapta ca un baiat sa ii spuna in fata faptul ca o place,numai intrebati asta,sau numai asteptati sa vina fetele sa va spuna,sau sa se dea pe langa voi! Voi chiar nu realizati asta? Ce se intampla cu vremurile trecute? O fata,orice fata asteapta ca baiatul sa faca primul pas, asa ca baieti, numai stati cu mainile in san si spuneti-le fata in fata.4 to face! Este exagerat,prima data am vazut cateva intrebari,dar dupa am inceput sa vad din ce in ce mai multe,ce o sa se ajunga? Sa invitam noi fetele,baietii la dans? Am impresia ca barbatii incep sa devina foarte timizi,sau sunt foarte timizi,dar pe de o parte consider ca e bine,mai bine asa decat mitocani sau vulgari,dar nici in halul asta de timizi, excesul de timiditate dauneaza foarte foarte mult, mai ales la barbati.Deci,fa exact cum iti spun,du-te si spune-i,pur si simplu,ii zici in fata,deci eu vorbesc serios,nu mint,dar nu asa:,,auzi,vezi ca imi place de tine".Nu asa, te va refuza probabil, depinde de firea ei.Formulezi un enunt,si ii spui frumos,zambind, poate ii dai si o floare.O fata asta vrea, dar baietii chiar numai vad asta.Eu spun sa te duci la ea,cu o floare,si sa-i spui frumos. Daca te va refuza,inseamna ca nu te place cum o placi si tu,dar nicio problema,se va mai ivi o ocazie,asteapta-ti jumatatea,dar niciodata fata nu face primul pas,eu asa sunt de parere,si sunt fata,bine,sunt si timida,de aia nu fac primul pas,dar consider ca baiatul trebuie sa il faca, i-auzi, asta ar lipsi.Baietii sa se tina dupa fete,nu fetele dupa baieti.
Concluzie: Cumperi un buchet de flori,te duci la ea frumos si ii spui,,poti sa fi prietena mea?"(sau iubita,cum vrei sa te exprimi,dar cred ca daca spui prietena o sa fie placut surprinsa,pentru ca iubita este foarte comun,si nu iti recomand sa folosesti,, gagica" pentru ca s-a dus tot farmecul).
Succes, si sper ca ati inteles mesajul(la baieti ma refer).
Pai important e sa fi tu insuti in preajma ei, comporta-te natural si nu incerca sa te prefaci ca esti altfel.