| demi_7148 a întrebat:

Mie i-mi place de un baiat dar multe fete il plac deoarece el are cele mai bune note din clasa.
eu cand am venit anul trecut in clasa a 7 a al 2-lea semestru nu mi-a placut de el dar acum i-mi place iar el nu ma baga in seama, le ia pe celelalte fete in brate in fata mea, ine in fata mea cand ajut copii sa i-si faca temele iar atunci eu ma incurc si pune alti copii sa ma enerveze si el rade.
am aproape cele mai mari note din cls iar el tot nu ma baga in seama iar cand il intreb ceva spune ca nu stie.(i-mi puteti spune si mie va rog de ce face asa)

Răspuns Câştigător
| Onetwthree a răspuns:

Ce e chestia asta cu notele? daca ai note mari esti mai presus? nu credwinking eu zic sal evitit si sal privesti de sus, gen fitoasa si atunci, el care era obisnuit sa ii dai atentieo sa se aproprie de tine. nu stiuthinking succes

3 răspunsuri:
| MICHAel a răspuns:

Am impresia ca esti cam materialista daca te uiti numai la note si la cati bani o sa aiba in viitor. sincer nu cred ca il placi cu adevarat,,

| beatrice2 a răspuns:

O face din rautate. fate iar un pic indiferenta si ai sa vezi ce repede se da la tinewinking

| Tud0r a răspuns:

Daca un baiat face asa poate insemna ca te place adica vrea sa te faca Geloasa cumva e suparat pe tine!