| demi_7148 a întrebat:

Mie i-mi place de un baiat dar multe fete il plac deoarece el are cele mai bune note din clasa.

eu cand am venit anul trecut in clasa a 7 a al 2-lea semestru nu mi-a placut de el dar acum i-mi place iar el nu ma baga in seama, le ia pe celelalte fete in brate in fata mea, vine in fata mea cand ajut copii sa i-si faca temele iar atunci eu ma incurc si pune alti copii sa ma enerveze si el rade.

am aproape cele mai mari note din cls iar el tot nu ma baga in seama iar cand il intreb ceva spune ca nu stie.(i-mi puteti spune si mie va rog de ce face asa)

Răspuns Câştigător
| aniriiiiii a răspuns:

Poate te place...Si vrea sa te faca geloasa prin faptul ca le ia in brate pe celelalte fete in fata ta. Te tachineaza si stii ca cine se iubeste se tachineaza.

Exista si alta varianta, sa aiba ceva personal cu tine, desi nu prea cred.

Daca esti fata desteapta iti vei da seama care din cele 2 variante este.SUCCES :*:*:*

3 răspunsuri:
nony
| nony a răspuns:

Invata cum se scrie ¨IMI¨ si apoi, poate, poate ai norocwinking

| Marynna a răspuns:

Din cate vad tipu` nu e prea ''manierat''...si sa stii ca daca are cele mai bune note din clasa nu inseamna ca este destept si in celelalte privinte... poti sa fii olimpic la toate materiile, cand termini scoala conteaza mai mult caracterul. daca zici ca te iea peste picior, atunci mai bine il lasi si gata. iar daca ia toate fetele in brate, iti dai seama ca nu este un baiat pe care sa pui baza. mie mi se pare un om cu un caracter mizerabil, scuze ca iti spun asta, stiu ca tu ai vrea sa citesti altceva, dar asa mi se pare mie din ce mi-ai zis tuhappy

decat sa iti zic niste tampenii pentru o fundita idioata, mai bine iti zic niste lucruri care dor, dar adevarate, si nu imi dai nici-o funditawinking

| andyandreyutza a răspuns:

Poate ca ii place te tine, sau poate pur si simplu si-a dat seama ca iti place de el si nu are aceleasi sentimente fata de tine.winking
Cat despre note, asta nu conteaza...si nu il vei impresiona niciodata daca vei avea note mari (doar daca el nu e ste un tocilar)