anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi place de 2 baieti.
Prietena mea tot spunea ca sunt urati, dar acum de cand unul dintre ei s-a tuns zice ca e mai dragut asa.
Am observat ca uneori, cand acestia sunt prin imprejurimi, ea se uita destul de insistent la ei si chiar si ei se uita, dar nu-mi dau seama la care din noi doua.
Acum cateva zile unul dintre ei era in spatele nostru mai departe, iar ea se tot intorcea sa se uite la el si ea zicea ca se uita sa vada daca se uita.
Joi era celalalt pe hol si ea facea ce facea si se uita la el, dar chestia e ca face asa doar uneori, nu tot timpul si uneori face asa si cand sunt baietii care o plac pe ea.
Ce sa cred?
Cum sa o fac sa inteleaga ca ma deranjeaza lucrurile astea si ma face sa ma gandesc ca ea ii place?(chiar daca nu sunt tocmai pe gustul ei si chiar ea zice ca unul era uratel, dar acum e simaptic)

1 răspuns:
| ROCKERforever14 a răspuns:

Pai sunt mai multe variante ei ii place de amindoi si stie ca tu ai sanse mai mari si te face sai crezi loler da tu intreab-o asa teoretic vorbind din ei doi pe care ii alege doar din ei doi da teoretic si ea iti va zice si tu eal pe celalt daca nu-ti zice insista ca o sa se sature si o sa zica