Buna. Nu prea e credibila povestea, dar in fine.
Din punctul meu de vedere exista suficienta drama si fara ca adolescentii sa aiba relatii deschise.Relatiile normale sunt mai mult decat suficiente la aceasta varsta.Singura chestie care at trebui sa fie deschisa mereu e cartea, iar viata amoroasa sa fie pe planul doi sau trei.Esti la scoala, nu intr-o drama coreeana.
PS: Daca iesi cu cineva care isi inseala iubita actuala, asteapta-te sa faca la fel cu tine.Si stabileste-ti mai clar ce vrei, e obositor sa alergi in mai multe parti dupa x persoane.
Nu ne intreba pe noi. Fa ce vrei. De ce ai vrea sa-ti traiesti viata dupa recomandarile celorlalti?
Ok,sunteți bisexuale.
O relație în 3 nu o să meargă, pentru că o relație constă în 2 persoane care se iubesc, dacă apare o a 3 a persoana înseamnă că între cele 2 persoane = deja iubirea se duce și apar probleme.
De ce ar trebui să ne dăm noi cu părerea?
Pe cine iubești tu de fapt?
Sau mai bine zis eu cred ca doar simpatizezi cele doua persoane, iubirea este ceva mult mai sus de cât o drama adolescentina, unde azi îl placi pe x și mâine pe zi.
Mai bine te focusezi pe viitorul tău, așa ca sfat final.
De relații cu fete, băieți, ce îți vrea ție sufletul ai timp toată viața.
Eu spun sa ii dai tare cu cine prinzi si ayaye la varsta aia nu trebuie limite la asta trust the process! :*