Nu...nu ai nici o sansa. Se comporta frumos cu tine pentru ca te simpatizeaza, ca si amic. Nimic mai mult. Uita de ea! Oricum o sa uiti in urmatoarele saptamani...
E prea mare pentru tine, poate ii place de tine ca esti virgin in cel mai bun caz dar nu cred ca va rezista mult cu tine.
Si ce e asa fain sa fi virgin?)de ce i-ar placea la cineva de mine ca-s virgin..si cred ca si ea e virgina. aproape sigur
Se mandreste ca vei fi primul de aia dar acum daca e trecuta de o varsta peste 20 n-are cum sa fie virgina.
Sa stii ca varamea are 26 de ani si e virgina, dar asa se gaseste foarte rar... Deci nu ai dreptate decat in cazul ca nu ar merge o relatie in care fata sa fie cu 6-7 ani mai mare.
Dar tu nu stii cum e situatia in ziua de azi cu persoanele care se baga intr-o relatie si e mare diferenta de varsta, mi se pare o tampenie fiindca la batranete cineva va arata mai naspa fata de cel/ea tanar/a si atunci lumea arata cu degetul. Acum fiecare cum crede ca e mai bine. Am 2 verisoare casatorite cu barbati care au peste 9 respectiv 6 ani diferenta mai mare fata de ele.
Cum adica voi fi primul? voi fi primul care fac sex cu ea.da cine is eu, chuck norris?
Aiurea,nu te ia sa te creasca, eu cel putin nu mas lega la cap cu o copila de 13 ani Adica eu la 20 de ani am alceva mai bun de facut insa cu una de 22 - 24 poate mas lega
Depinde cat de matur esti tu pe langa ea
Am 16 ani
Depinde de ce ai in cap, la asta m-am referit cand am zis "Depinde cat de matur esti tu pe langa ea "
da in fin
anonim_4396 întreabă: