Hey, IonutZz
Eu iti raspund dupa cum stiu eu mai bine si sper din tot sufletul sa te ajut!
Uite, dupa cate imi zici tu nu pot zice ceva foarte concret insa, ar putea fi mai multe solutii
S-ar putea ca ea sa nu te placa, si poate s-a saturat sa auda de la tine sau ceilalti faptul ca o placeti, adica nu o stresa cu cuvintele astea
Incearca sa te aproprii de ea intr-un mod prietenesc prin diferite moduri, fara sa ii mai zici faptul ca o placi, cred ca o stresezi! De exemplu cand o vezi trista, singura intra in vorba cu ea, intelege-o ajut-o insa ai grija sa nu cumva sa fie genul de fata care sa profite
sau trimite-i o scrisoare in care scrie-ti toate sentimentele scrie tot ce simti! SCRIE DIN SUFLET
P. S Sper sa iti fie de ajutor IonutZz, mult succes:*
Ea crede ca tu nu vorbesti serios, adica sunt atatia baieti care spun ca plac o fata doar ca sa isi bata joc de ea, dar daca tu chiar o placi cu adevarat va trebuie sa stie si ea, nu insista ca va crede sa esti disperat, dar ajut-o cu ce are nevoie fa-i pe plac doar ai grija sa nu profite de tine.
Bafta
Buna,
Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ea inca o data si sa o intrebi. Semnele care ti le-a dat pana acum rezulta ca nu te place, ar fi mai bine sa uiti de ea.
Nu poti obliga pe cineva sa te iubeasca daca nu are senimente pentru tine. Las-o in pace si gaseste alta fata, sunt multe care vor simti ceva pentru tine.
Comportamentul ei este urat fata de tine. Putea sa iti zica frumos:,, Imi pare rau, dar eu nu simt nimic pentru tine, nu vreau sa te dezamagesc"
Asa proceda o fata cu bun-simt. Nici macar nu te place, si se mai comporta urat cu tine. Nu merita atentia ea. Las-o in pace!
Succes in dragoste!
Sper ca te-am ajutat!
Numai bine!
Nu te duci la ea si ii zici asa "imi place de tine"! normal ca ea a reactionat intr-un fel. tu trebuie sa incerci sa o bagi mai mult in seama, sa ii faci cate un compliment, sa ii arati ca tu chiar o placi. ea va observa ca ii acorzi atentie si poate iti va da o sansa, nu trebuie sa te astepti sa ti se ofere asa de simplu, poate este genul de fata care vrea multa atentie si face pe "inabordabila". si daca tu ai incredere in tine sunt convinsa ca vei fi cu ea si daca nu va fi sa fie sa stii ca sunt multe fete.iti dau un sfat din experienta mea:nu renunta daca chiar o placi.
Ma bucur ca te-am ajutat!
Sper sa si functioneze si chiar sa te ajute cu adevarat raspunsul:*
Pai fi indiferent cu ia si poate daca esti indiferent o sa vina la tine, iar daca nu se schimba asta uito si cauta alta fata