Sigur ca e jenant sa-i spui asa ceva 'iubitul', tu vrei sa zici prietenul tau. Te apropii de el ca o pisicuta, putin sfioasa, putin rusinata si-i spui : Buna, eu sunt lorita, te urmaresc de ceva timp, si cred ca mi-ar placea sa fii prietenul meu. Ce zici, accepti? El s-ar putea sa fie luat prin surprindere( unii au aproape stari de lesin ). Daca intarzie cu raspunsul, ii spui: scuza-ma, cred ca am fost cam deplasata cu intrebarea mea.
Draga Lori, in primul rand nu-i poti cere cuiva sa te iubeasca la prima vedere. Fa-te prezenta in preajama lui, insista cu privirea si vezi cum reactioneaza. De obicei baietii "miros" semnele fetelor. Daca iti place de el inseamna ca-l sti de ceva timp, v-ati mai intanit privirile.Pai ce sa-ti spun, in cazul acesta trebuie sa intri direct in vorba cu el, ca nu te mananca, si sa-l intrebi de vreo cunostinta de-a ta sau a lui...si din vorba in vorba iti va citi pe fata dorinta ta. Daca va raspunde "mesajelor " tale, el va continua cu un schimb de ID-uri de mess etc...sti tu. Apoi, daca vrea sa fiti prieteni te va cauta si veti merge mai departe. Dar sa fii atenta daca nu-l cunosti bine. Sub un chip care iti place se poate ascunde oricine.
Pe baita il cheama cumva Rares?(astept raspuns)
Sugestia mea e sa ii arati ca il iubesti prin limajul corpului9gaseti pe google)sa ii spui in fata si dupa il saruti(asa a fost la mine priam data)Succes!
Eu cred ca mergi prea departe cu gandul...
In locul tau, as miza pe faptul ca doresc sa il cunosc mai bine... asa este firesc, dupa care urmeaza sa se dezvolte relatia intr-o directie sau alta.
Spre exemplu, una este cand ii spui: "te plac, si as vrea sa te cunosc mai bine", pentru ca asta nu prea implica mult din partea lui, iar alta este sa ii spui "vreau sa fi iubitul meu", ceea ce deja implica oarecare responsabilitati din partea lui !
Uite cum cred ca este mai bine sa faci: presupun ca esti la scoala sau liceu, deci intr-un fel sunteti colegi. Acum, sunt sigur ca el e mai priceput la o anumita materie, sau poate la sport. Daca te implici putin si ii ceri ajutorul, poate nici nu va fi nevoie sa ii spui direct. Daca esti draguta cu el, mai mult ca sigur ca te va ajuta, si din momentul in care a facut asta, ai toata libertatea sa poti sa te aproprii de el, sa fi atenta la ce ii place, sa pui accentul pe acele mici detalii, poate sa ii faci si mici cadouri... adica, incet-incet, sa te bagi in sufletul lui.
Dar ai grija, sa nu fie prea incet, pentru ca poti sa il pierzi!
Poti incerca si direct, sa ii spui fara ocolisuri, dar in cazul asta poate il iei pe nepregatite si nu o sa iti placa raspunsul lui !
Tu il cunosti mai bine decat noi, tu stii mai bine cum reactioneaza. Iar daca nu sti, poftim, ai ocazia sa aflii !
Succes!
Nu e chiar simplu... cunosc situatia din pacate daca nu simte aceleasi lucruri pentru tine degeaba te multumesc doar visandul
Pai mergi la el si zici asa. ba nene de azi esti iubitul meu.si daca zice ceva i dai o stanga casa isi revina;
Cel mai bine ar fi sa vb cu prietenii lui si sa te intelegi de minune cu ei... dupa care cred ca totul vine de la sine!
succes!
Lory dar sti cum eproverbu ala " Nu judeca o carte dupa coperta. ".
Tu ce vrei sa faci, sa te infigi direct in paine? Mai bine sa va cunoasteti, baga'te si tu in seama cu el. Iesiti la un suc si dupa ce ajungi sa il cunosti poti sa revii cu aceasta intrebare. De ce zic asta? Pentru ca eu sunt sigura ca tu esti indragostita de el fizic si nu il cunosti personal.
anonim_4396 întreabă:
madalina122 întreabă: