| Sofron_Emilia_2002 a întrebat:

Mie îmi place de un băiat din clasa mea de puțin timp. Am constatat că îl plac după ce am inceput sa ne cunoaștem, sa glumim din ce in ce mai mult, și astfel să zâmbim fara motiv unul la altul. El spune că îi plac fetele care vorbesc despre sporturi și fac glume mai ciudatele. As putea spune că le am pe amândouă... Azi de exemplu m-a întrebat dacă vreau sa fim împreună zâmbind, dar nu a făcut o Intr un mod separat de activitățile lui ci în timp ce făcea ceva. Dar era clasa plina si nu am vrut să mă fac de râs spunând da, i am zis zâmbind nu, ce i cu întrebarea asta? Fixandu l după cu privirea și intorcandu mi capul în partea opusă. Și el mi-a spus :a deci ești mai timida, am înțeles. și nu știu ce a mai zis. Faza e că vreau sa fiu cu el, dar trebuie sa aflu sigur dacă mă place sau e doar o joaca de a băieților, și dacă mă place ar trebui să știu să actionez pentru că la chestiile astea nu mă pricep sunt timidă și ar fi și o prima relație asta, daca ar merge și de aceea
mă agit atâta. Glumesc cu el, vorbesc dar nu despre noi sau ceva de genu, mai mult la modul general. Ce pot să fac?

2 răspunsuri:
| TanteMarianne a răspuns:

Vorbeste cu el intre patru ochi.
poti sa-i spui asa"ai spus ca ma placi, de ce ma placi?" el raspunde si in functie de raspuns te orientezi. apoi poti sa-l intrebi daca vrea sa fiti impreuna daca zice da, atunci sunteti impreuna.

mai e o varianta sa-i spui ca tu nu-l placi, dar ca ai vrea totusi sa fiti impreuna.

| Namaru a răspuns:

Hei! Pai in primul rand intrebal, nu fi timida! Daca te place cu adevarat se va fastaci, dar daca nu iti va raspunde ferm! Noroc!