U ai o problema? din ce ai zis u esti cam naiva hay sa fim serioasi fato e doar un baiat ydiot toty bayetii spun ca bat fetele da n-au tupeu sa loveasca nici o musca, hay sa fim seriosi pentru. ce sa te ascuzi, e viata ta pauzele tale timpul tau liber distreaza, fa ce rey trayeste-ty viata si nu il ignora mereu cand ai ocazi, bate-ty joc de el, fara sa-l injuri(noi fetele avem darul asta), ma rog ai inteles, daca as fi in locul tau( nu prea se poate pentru. ca sunt batausa clasei) deci daca mi-ar zice un baiat "te bat", cred ca l-as castra. dar eu sunt fff suoaracioasa si asta e solutya cand se ia unu de tine bate-ty joc de el ( eu asa l-am facut pe unu sa-mi cada la picioare ( si la propriu si la figurat)),, asta e solutya...deci bate-ty joc de el.
Nu iti pierde pauzele in toaleta nu te bate nu-ti fa griji... fa ce-ti place tie sa faci si printre altele ignora-l... fi indiferenta il va durea mai mult ca orice succes
Nah.si ce pot zice fetele? chiar iti pasa? si daca trece pe langa tine nul baga in seama. o sa creada ca tot ce a auzit este o minciuna.si plus de asta daca chiar iti place de el astepti sa se intample o minune? poate sa vina el la tine.nu? daca o sa iti comenteze ii dai o palma, face 2 piruete si te lasa in pace...
Faza-i ca nu stiu cum ma duc pe 4 la scoala, si nu mi-e frica de el, dar din cauza ca el a aflat, acum a aflat toata clasa. Fetele o sa ma sece si o sa afle si diriga care e profa de mate.Si eu cum nu ma descurc la mate o sa-mi zica ca umblu dupa baieti.Si stiu ca nu e bataus, dar mi-e frica de reactia lui.
Tu, mai!Nu, serios acum, mai citeste odata intrebarea.Era vorba despre un baiat AMUZANT si, cum reiese din context, este dragut, deci nu-i Popescu.Si...fii sigur ca nu te plac...Deci,mai gandeste-te, pentru ca raspunsul meu absolut genial sigur nu te-a lamurit
Tu, mai! Nu, serios, mai citeste odata intrebarea.Este vorba despre un baiat AMUZANT, si, cum reiese din context, este dragut, deci lamureste-l pe Popescu ca nu e el...Cat despre tine...fi sigur ca nu te plac.Cum raspunsul meu GENIAL(genial, oameni buni!)nu te lamurit, iti sugerez sa ghicesti
Scuze, din greseala am trimis de 2 ori.Eram la un calculator public, si nu-mi aparea raspunsul :d
Buna! Daca iti place mult de el de ce sa te ascunzi? Ti-e teama de el? Cred ca ar fi mai bine sa te intalnestri cu el si sa vezi ce reactie are si poate stati si de vorba si asa ai putea afla daca te place si el! Bafta!
Cred ca ti-e teama cel mai mult de ce zic fetele nu el! Draga mea, nu conteaza ce cred ceilalti despre tine (mai ales daca tu stii ca nu au dreptate)! Important e sa ai tu incredere in tine si vei vedea ca vei trece peste toate! Cred ca fiecare trece macar o data in viata prin asa ceva! Iar daca ele or sa rada, lasa-le sa rada daca atata stiu sa faca, nu le da importanta, fii indiferenta ca indiferenta doare cel mai tare! Capul sus si mergi inainte ca mai ai de trecut prin multe in viata asta!
Pfaii fata eu sunt una din acele fete care zici u ca ar fi ras de tine din clasa Initialele numelui (CMI) daca spunea-i n-am fi ras si apropo. da sa ajungi sa scrii pe net chestii din astea sa-ti dea sfaturi strainii.stii tu crezi ca prietenie inseamna sa spui salut si pa probabil sa iti spun eu de ce nu prea am vrut sa fiu prietena ta pentru ca nu erai sincera si credeai ca nu te poti baza pe mine si nici eu nu m-am putut baza pe tine pentru ca nu prea tii secretele.si chestia aia cu AB1 in cladirea corpului de muzica a fost ca sa iti arat cum ma simt eu cand te duci la Pope si-i spui ca-l :XX si nu e adevarat.Mai lasa chestiile astea ca nu ai fi "atat de neindreptatita" daca ai face si tu ceva intr-o prietenie