| Me_5216 a întrebat:

Mie imi place de un baiat. Nu stiu daca sentimentul e reciproc, dar am auzit diferite chestii. unele nu au nici o legatura ce de exemplu: am auzit de la o fata ca a spus ca vrea sa isi bata joc de mine, dar am auzit de la alta fata ca el ma place. amandoua imi sunt prietene bune, dar nu stiu pe care sa o cred.

Nu pot sa il intreb pe el direct pentru ca are un mare talent sa te faca sa nu mai intelegi nimiclaughing, dar eu tot vreau sa aflu adevarul. stiu ca este greu, dar ma puteti ajuta. Daca merge voi da finditza.

Răspuns Câştigător
| BUFU_7128 a răspuns:

Bagate cu el in seama. fai ochi dulci si vezi ce facetongue.vad ca ai putin orgoliu. daca isi bate joc de tine. el e fraierhappy. se crede jmecher as faca misto de fete :-|

4 răspunsuri:
| TheOriginalUser:) a răspuns:

Pai incearca sa pui o prietena din cele doua de preferat a doua big grinsa il intrebe daca te place si sa ii ceara poate si idi lui.big grin(daca nu il ai)happysi dupa aia poate iese cevasmugkiss

| MyLifeIsAmazing a răspuns:

As spune sa ii iei id-ul si sa te imprietenesti cu el pe mess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asi crede a2a varianta e mai buna pentru minebig grin misto faza cu talentullaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai doua prietene foarte bune? fericitul.il invidiez. da. cum de le spune lor si tie nu?