| Schrotter54321 a întrebat:

Mie imi place de un baiat, si el mi-a confirmat ca ma place si m-a intrebat ce as zice daca m-ar intreba daca as vrea sa fiu cu el dar i-am spus ca nu stiu.De curand am aflat ca,, BFF" mea a fost cu el desi nu-l place cu adevarat si stia ca eu il plac. Iar acum el sufera si eu incerc sa-l consolez dar isi doreste sa fie cu ea din nou (este blonda!) si a zis ca stie ca il plac dar BFF mea este diferita! Ajutati-ma, ce credeti?

Răspuns Câştigător
| FireNinja a răspuns:

Trebuie sa il faci sa constientizeze ca prietena ta nu il vrea decat sa se foloseasca de el, probabil sa se dea mare ca ea are prieten.Trebuie in al doilea rand sa ii arati calitati pe care el le prefera si prietena ta nu le are.Incerca sa nu te mai gandesti deloc la el ca o persoana pe care o placi mult si o ajuti doar pentru ca o placi.Gandestete la el ca la un foarte bun prieten care te-a ajutat mereu si tu trebuie sa ii intorci favorul. Poate fi complicat, dar sunt sanse de 50% sa fiti impreuna in cele din urma.
Succes!

4 răspunsuri:
| emiitzzy a răspuns:

Pai.poate; ui i place de ea si prietena aia a ta zisa prietena ca un bff nu tiar face astaoh go on o fost cu el sau va fi iarasi ca el doar sa va vada suferind sau sa te vada pe tine.nu stiu eu zic sa incerci sa lupti pentru el ca daca nu risti nu castigi si daca chiar te place si il placi nu vad dc nu v-ati da o sansa

| Shiver a răspuns:

Vorbeste cu BFF a ta si explicai...si mai spune-i ca daca tinea cu adevarat la tine nu te intreba ce ai spune daca "te-ar intreba sa fi cu el"

| Shiver a răspuns:

Vorbeste cu BFF a ta si explica-i...si mai spune-i ca daca tinea cu adevarat la tine nu te intreba ce ai spune daca "te-ar intreba sa fi cu el"

| LoRyAnNa_3715 a răspuns:

Vai e complicat eu zic sa ii demonstrezi ca tu esti mult mai BFF decat fostawinking nu stiu fii langa el si.fii mereu sincera exprimati sentimentele liber