anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi place de un baiat...si o prietena a spus ca daca ne uitam unul la altul ne sclipesc ochii semn ca ne-am place unul pe altul... dar eu nu cred asta pentru ca ma cam ignora nu se comporta asa frumoas cu mine, si nu cred! Ieri la scola m-am jucat cu un coleg(cls a6a ca mine) si a intervenit si el m-a lovit cu piciorul parca ne bateam am alergat dupa el m-am prins de el si ma tra si m-am lovit in banca mia rama o urma pe umar iar lui pe gatprietena mea spune ca a facut asta ca semn de iubire (prietena mea e in clasa a8a) si nu stiu ce sa zic.Adica da semne ca ma place? E primul lui an aici adica sa transferat de la liceu Sportiv.va rog spuneti-mi ceva sa stiu ce sa fac cum sa ma comport!

Răspuns Câştigător
| ddanaraluca a răspuns:

Draga,debo.multi baieti,sunt genul mai timizi sau genul care nu vor sa-si arate sentimentele.S-ar putea sa te placa,sau s-ar putea sa nu, incearca sa vorbesti cu el, iar daca nu ai curajul mai asteapta putin sa vezi cum se mai comporta.Incearca sa te comporti normal,sau incearca sa il ignori, daca te place si va vedea ca il ignori sigur, va veni la tine si se va baga in seama
P.S Succeshappy

1 răspuns:
| Gina1 a răspuns:

Daca te place, nu te loveste asa de tare incat sa-ti ramana semn rolling on the floor)... pai de exemplu : am avut un amic care tot tragea in mine, dar nu dadea tare incat sa ma doara, pe urma am aflat ca dadea doar ca sa-l observ, sa ma uit la el, pentru ca era indragostit de mine asa poate sa se intample si la tine happy... comporta-te normal si cand el se uita la tine, poti sa te uiti si tu la el, ca sa vada ca te intereseazawinking