Eeee, nu cred ca e chiar asa de simplu, nu e o regula care se poate invata si respecta de baieti si chiar si de fete, daca va fi vreodata sa ii placa de tine, o sa ii placa asa cum esti, doar poarta-te normal si fii ceea ce esti, inca ceva, inimii nu ii poti porunci, daca va fi sa ii placa de tine, ii va placea asa cum esti, nu incerca sa pari a fi ceea ce nu esti, adica o falsa.
Hey...si eu sunt in situatia asta, dar la mine e mia simplu, stiu ca ma place. Daca ai id-ul lui de messvb si voi mai des, sau prin msg daca ai nr lui, mai bate si u propouri "care e cea mai draguta din clasa, dupa parerea tah?" "trimite semne din astea sau :* :*.mai des, daca iti v-a raspunde intr-un mod "favorabil" atunci nu o sa te creada doar o simpla amica...Bafta
Buna!
Posibil ca te place dar ii este rusine sa recunoasca. In primul rand, trebuie sa incepi sa te imprietenesti cu el, caci altfel nu prea ai la ce relatie sa ajungi. Relatiile, se bazeaza adesea pe relatii amicale. Deci daca nu vei fi prietena cu el, nici sa te nu te astepti la vreo relatie, cel putin in viitorul apropiat. Banuiesc ca o prietenie sti cum se formeaza. Ii vorbesti, glumesti cu el etc. Cu timpul, poate va ajunge si el sa te placa cum il placi si tu, ajungand sa fiti impreuna intr-un final fericit . Conteaza, doar timpul si felul in care te comporti cu el. ORicum, te asigur ca nu ii esti indiferenta.
O zi buna!