Nu esti chiar deloc ciudata!
esti chiar culta si desteapta!
cand prietenii mei aud ca am citit o carte imi zic :da alta treaba nu ai?
nu e o rusine ca citesti, eu chiar ma mandresc ca imi fac timp sa mai citesc cate ceva!
succes si tine-o tot asa!
Esti exact ca mine. am citit toate cartile pe care le-ai amintit mai sus si multe altele in plus. ce ma enerva tata cand venea la mine si imi spunea sa dorm si sa citesc a doua zi... ii ziceam ca termin capitotlul si gata dar mai citeam pana nu imi mai puteam tine ochii deschisi. iti mai recomand si casa noptii si vampirii sudului.
Eu cred ca e ok. sa citesiti, si daca tie iti plac probabil ca ea face alte lucruri care sunt ciudate dar nimeni nu le mai considera asa pentru. ca sunt facute de '' toata turma '', uneori si prietenele mele exagereaza, adiak ai zice ca-s picaten cap dupa vamiri si chesti de astea, poate si tu exagerezi un pic, zic doar asa, nu stiu. daca asa e, asta tu trebuie sa iti dai seama, si mie imi plac. da recunosc, dar cred ca e o diferenta dintre a placea si a fi inebunit dupa cum sunt uni, eu cred ca esti perfect normala... poate si prietena ta vrea doar sa te tachineze un pic cu asta )!
Mie nu imi pari ciudata.Te inteleg.Si eu sunt pasoionata de cartile cu vampiri.Le-am citit pe toate de mai sus si, cateodata, ma apuca 5 dimineata.Mai ales la Amurg.
Nu esti ciudata! Fiecare are pasiunile lui. Nu esti ciudata daca iti place sa citesti. si eu am aceeasi pasiune ca si tine. si eu citesc pana dimineata carti de genul spune-i prietenei tale sa citeasca si ea o cartea de-ata si arata-i ca nu esti ciudata daca nu-i place. asta e .
tine-o tot asa si nu renunta la pasiunea ta :*
Jurnalele Vampirilor online de citit: http://cartilejurnalelevampirilor.blogspot.com/ La care va place filmul si cartea va rog trimiteti mai departe masu!
De ce ai fii ciudata ca faci ce vrei si iti place? cred ca ea e mai ciudata ca nu stie sa isi accepte prieteni... app de jurnalele vampirilor le-ai in varianta electronica? ce le vreau si eu
Optimus7 întreabă: