| alexa5525 a întrebat:

Mie imi place foarte mult sa citesc povesti cu vampiri ca Amurg, Jurnalele Vampirilor sau Academia Vampirilor. Uneori stau seara chiar pana la 3 dimineata citind din ele.Prietena mea mi-a zis ca sunt ciudata... voi ce pareri aveti?(ziceti absolut orice! nu ma supar)

9 răspunsuri:
| pwp a răspuns:

Nu esti chiar deloc ciudata!
esti chiar culta si desteapta!
cand prietenii mei aud ca am citit o carte imi zic :da alta treaba nu ai?
nu e o rusine ca citesti, eu chiar ma mandresc ca imi fac timp sa mai citesc cate ceva!
succes si tine-o tot asa!love struck

| Th3eo a răspuns:

Esti exact ca mine. am citit toate cartile pe care le-ai amintit mai sus si multe altele in plus. ce ma enerva tata cand venea la mine si imi spunea sa dorm si sa citesc a doua zi... ii ziceam ca termin capitotlul si gata dar mai citeam pana nu imi mai puteam tine ochii deschisi. iti mai recomand si casa noptii si vampirii sudului.

| InLove a răspuns:

Eu cred ca e ok. sa citesiti, si daca tie iti plac probabil ca ea face alte lucruri care sunt ciudate dar nimeni nu le mai considera asa pentru. ca sunt facute de '' toata turma '', uneori si prietenele mele exagereaza, adiak ai zice ca-s picaten cap dupa vamiri si chesti de astea, poate si tu exagerezi un pic, zic doar asa, nu stiu. daca asa e, asta tu trebuie sa iti dai seama, si mie imi plac. da recunosc, dar cred ca e o diferenta dintre a placea si a fi inebunit dupa cum sunt uni, eu cred ca esti perfect normala... poate si prietena ta vrea doar sa te tachineze un pic cu asta laughing)!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi, da un add la id-ul ice. wing07, îmi plac foarte mult vampirii, îmi imaginez de multe ori cum e să fii vampir... Vorbim mai multe acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu esti ciudata si mie imi place sa citesc catrti cu vampiri si mai am o prietena tot asa deci esti ok

| OoAlexaOo a răspuns:

Mie nu imi pari ciudata.Te inteleg.Si eu sunt pasoionata de cartile cu vampiri.Le-am citit pe toate de mai sus si, cateodata, ma apuca 5 dimineata.Mai ales la Amurg.

| barbie251 a răspuns:

Nu esti ciudata! Fiecare are pasiunile lui. Nu esti ciudata daca iti place sa citesti. si eu am aceeasi pasiune ca si tine. si eu citesc pana dimineata carti de genul laughing spune-i prietenei tale sa citeasca si ea o cartea de-ata si arata-i ca nu esti ciudata happy daca nu-i place. asta e happy.
tine-o tot asa si nu renunta la pasiunea ta :*

| talosh a răspuns:

Jurnalele Vampirilor online de citit: http://cartilejurnalelevampirilor.blogspot.com/ La care va place filmul si cartea va rog trimiteti mai departe masu!

| giuly_6911 a răspuns:

De ce ai fii ciudata ca faci ce vrei si iti place? cred ca ea e mai ciudata ca nu stie sa isi accepte prieteni... app de jurnalele vampirilor le-ai in varianta electronica? ce le vreau si eucrying