Si eu am avut asa ceva. Am placut un baiat, care doar dupa un anumit timp a inteles sentimentele mele, dar a fost prea tarziu. E asa mereu, cand iti dispar sentimentele, lui ii apar si tot asa, pana cand obositi sa va toti jucati si va cautati de treaba, sau luptati ca sa fiti pana la urma impreuna. Daca ti-a mai ramas ceva in suflet si mai simti ceva pentru el, pretuieste aceste momente si fii draguta cu el. Eu nu am pretuit astfel de momente si acum imi pare enorm de rau, din motivul ca el s-a saturat sa imi faca pe plac. Traieste cu prezentul si bucurate de tot ceea ce face el pentru tine. E evident ca te place si doreste sa te cucereasca iar tu nu rata sansa
Pai probabil vroia sa faci tu primul pas catre relatie, si acum cand vede ca e pe cale sa te piarda incearca sa salveze ce sa mai poate.
Vorba aia "Pretuiesti ce ai avut, dupa ce pierzi".
Pentru ca te place si ar dori sa fiti impreuna. Este absolut clar. Faptul ca a aflat ca nu il mai placi l-a trezit din somn si acum spera sa te aduca inapoi.
Daca crezi ca mai poti avea sentimente pentru el, accepta ceea ce face, eventual incurajeaza-l. Dar daca esti sigura ca nu il mai vrei, ar fi mai bine sa ii spui cat mai repede adevarul. Foloseste textul clasic: "nu vreau o relatie, vreau sa fim doar prieteni". Cu cat o faci mai repede, cu atat va fi mai bine pentru voi amandoi.