| vanessa_6993 a întrebat:

Mie mi-a placut de un baiat celebru adica o vedete el s-a indragostit de o alta fata atunci l-am urat am aruncat chestiile cu el postere etc dar inca imi mai place de el ce sa fac ca sa-l uit?

Răspuns Câştigător
| briana a răspuns:

Gaseste un baiat de care sa iti placa imprietenestete cu el sh vei uita orice vedeta.

6 răspunsuri:
| LoL a răspuns:

Ce stupiiiid...da si eu m am indragostiti de prad pitt si totusi...nici chiar asa laughing

| daianaroxana a răspuns:

Multe dintre adolescente facem o obsesie pentru vreo vedeta...incearca sa te obisnuiesti cu ideea.pana la urma ai sa-l uiti pentru ca vor veni alti si alti baieti...

| vanessa_6993 explică:

Va multumesc si aveti dreptate vedetele au viata lor eu sunt o nebuna care ma indragostesc prea repede de cine nu trebuie acum simt ca il urasc din inima

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi mai intai de cine e vorba ca sa imi dau seama ce sfat sa iti dau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am indragostit de Enrique Iglesias laughing si am avut o obsesie intensa timp d eu lunalaughing cauta un baiat real, sunt multi baieti in jurul tau pe care poate i-ai ignorat.

| olesika_7523 a răspuns:

Mm.stii iti dau un sfat...nu fi atit de pasiva, sa stii ca veata nu se opresesten loc doar la un baiat...capul sus.si sa te socoti mereu invingatoare!