| Izabella265 a întrebat:

Mie mi-a placut de un baiat..si eu i-am spus la cineva ca el imi face complimente etc.Si chestile astea au ajuns la urechile lui si poate a mai ajuns si ceva ce nu e.Si de cand a aflat ma ocoleste! Si de fiecare data mergea intr-un loc sa alerge..si acuma nu mai merge.De ce se poarta asa? De ce ma ocoleste? Ma simt prost sad

9 răspunsuri:
| DanielPH a răspuns:

Inainte sa iti raspund la intrebari uite un sfat :
Nu oricine iti zambeste iti este prieten, pe viitor nu mai scapa lucruri pe care nu vrei sa le afle restul, mai bine le ti tu in tine cu siguranta ca nu mai afla nimeni de cat sa te lauzi cuiva apoi sa regreti.

Acum intrebarile happy :
Se poarta asa fiindca ai inceput sa le zici la toti ca ti-a facut niste complimente, daca iti zicea un secret, mergeai sa il impartasesti cu prietenele? Daca iti dadea o parola, o ziceai la toti? Asta este un motiv : Nu mai are incredere
2-Te ocoleste, nu vrea sa te mai vada, asa faceam si eu cu o fata fiindca m-a vorbea pe la spate, nu voiam sa ii mai zic nimic asa ca am inceput sa o ocolesc.

Incredere, loialitate, respect si iubire pe asta se bazeaza o relatie. Tu ai distrus increderea si loialitatea.

Incearca sa afli ce i-a mai spus acea persoana si apoi spune-i varianta ta.

Si ar fi bine sa nu mai ai,, prietene" turnatoare

| Izabella265 explică (pentru DanielPH):

Nu faceam acest lucru daca imi zicea un secret mergeam si ii ziceam lui.Dar i-am spus unei femei mature iar aceea femeie i-a spus la mama fetii ce alearga cu el.SI odata s-a uitat si nu l-am salutat.M-am intalnit cu el intr-o zi si mi-a tras o privire crunta. Poate ii este rusine de persoana mea si se simte prost.

| DanielPH a răspuns (pentru Izabella265):

El crede ca il barfesti, daca a aflat de la cineva asta, cine stie cate persoane mai stiu, cam asa gandim.

Poti sa ii zici ca iti pare rau si ca ai gresit ca am zis cuiva asta, o ultima santa sa iti mai dea sa te indrepti. Aceste cuvinte l-ar face sa te ierte, dar majoritatea nu le rostesc fiindca sunt prea mandri/e.

Multumesc frumos pentru ajutor!

Nu stiu dar imi pare atat de rau ca s-a suparat pe mine! Pentru ca eu eram foarte rea cu el, l-am barfit pe la spate, ii vorbeam urat, etc.Si el tot bun era cu mine.Dar eu imi aratam afectiunea prin vorbe grele etc.Si lumea spunea ca sunt o persoana rea si el spunea ca nu este adevarat! Alexandra nu este o persoana rea.Imi placea ca imi lua apararea.SI daca se lua cineva de mine el ma apara.Chiar daca el stia ca il vorbesc de rau etc. Asta mi-a placut mult la el.

| DanielPH a răspuns (pentru Izabella265):

El este tipul de baiat : Poti sa imi faci sau sa imi zici orice fiindca eu tot te voi iubi.
Est un om bun, deci este un om iertator.
Mai bine ti-ai cere scuze, el asta asteapta, vorbele grele sunt spulberate de un singur cuvant,, Scuze".
Stai linistita, te culci, te trezesti, astepti sa se faca 12:00 si pleci in cautarea lui, acasa, pe drum, oriunde cand dai de el trebuie sa ii vorbesti sincer fiindca pare a fi un om sensibil.
Isi va da seama ca regrei asa ca te va ierta.
Eu ma voi baga la somn fiindca la 06:00 ma trezesc.
Daca mai ai intrebari referitoare la acest subiect te voi ajuta cu cea mai mare placere maine.

SOmn usor! Multumesc din suflet de ajutor.

| lucian_2018 a răspuns:

Pai daca ai mintit...

| pikakatejulia8 a răspuns:

Buna asculta-ma pana la capat sper ca te pot ajuta.deci si eu am fost la fel ca tine am spus unei colege de ale mele ca baiatul pe care il iubesc mi-a zis ca am ochi frumosi iar ea a spus altei persoane ca ma complimentat gen (am oghi frumosi si parul frumos )etc iar el a aflat asta dar eu am spus adevarut.el nu ma crede si. m-am dus la el si i-am zis de ce ma eviti? el a zis ca sunt o fituasa si o mincinoasa dar. dupa 1 luna de evitare mi-a venit o idee ce ar fi sa fac o smecherie cu cea m-ai buna prietena a mea si chici ce-am facut eram in pauza stateam fix langa el iar prietena mea cea mai buna a zis asa foarte tare sa auda el a zis asa (vai ce sa fac,,, baiatul pe care il iubesc a aflat ca am minti cuiva ca m-am sarutat cu el si eu am spus da nu trebuia sa minti si chesti de genul asta )iar el dupa 2 3 zile mi-a scris pe facebook ca nu e nimic te iert bla bla bla happy bun sfatul meu este sa ii spui ca nu ai mintit nimic si daca nu intelege as zice sa il la-si balta ca e un prost daca nu te crede. sper ca te-am ajutat eu asa-s face in locul tau.:*:*