anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie parul nu imi cade imi cade doar din vina mea haideti sa va spun cum straight face
dupa ce ma spal pe cap il sterg bine apoi il piepten cand e ud putin totul ok nu cade apoi il usuc cu feonul iar dupa ce il usuc se incurca foarte tare si cand ma apuc sa il piepten se smulege straight face si il piepten foarte usor daca nu la-si pieptanar nu ar cadea decat 2 3 fire? ce sa fac? am folosit pana acum 12 balsame degeaba dupa ce il usuc tot e incurcat ce sa ma mai fac?

Răspuns Câştigător
| aura23acp a răspuns:

Se va incurca mereu, din cauza uscatorului eu vara cand ma spal nu il usuc de loc il las asa si se usuca singur si dupa nu imi cade, iar cand e sezon rece il usuc foarte putin si merg in dormitor cu el asa, uscandul cu uscatorul se face aspru si se cam usuca radacina si se si incurca si atunci cand il piepteni cade numai de cat, asa ca incearca sa mai renunti la uscator mai ales vara, sper ca te-am ajutat ( funda )

| Mihai9874 a răspuns (pentru aura23acp):

Chiar incerc sa renunt la uscatorwinking ca deja vine caldurawinking oricum ma duc sa mai tund 1 cm din varfuri ca nu le-am mai tuns de 1 an poate si de aceea happy

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Încearcă să îl piepteni uşor, fără a trage de el, că se rupe.
Ai nişte soluţii împotriva căderii părului,
http://www.kudika.ro/......rului.html
Te pup!