| OHmyGosh a întrebat:

Mie, tata mi-a spus azi cateva lucruri pe care eu le consider foarte folositoare.Eu mereu vorbesc despre Selena si nu ma pot abtine fara sa zic lucruri despre ea si ce-a mai facut, etc...(nicio un lucru rau, pentru ca ea despre ea sunt lucruri numai de bine de spus), in fine! Tata mi-a zis ca se bucura sa am o idolul asa minunata si la care tin enorm, se vede ca e idolul mea pe veci, ca eu chiar o apreciez si ii apreciez muzica si vocea(eu sunt foarte pretentioasa la muzica si ascult doar ce canta Sel), ca ea e un foarte bun exemplu de urmat pentru toate asolescentele si ca se bucura ca-l urmez.
In ultima vreme tatal meu mi-a cumparat multe lucruri cu Selena:albumul "A Year Without Rain", postere, un ceas de perete, revise si are un prieten(de fapt 2)in America, care unul e sofer pe tir si a venit in Romania si mi-a adus catalogul"Dream Out Loud"sa-mi aleg haine...Este exact ce-mi doresc eu cel mai tare; cadourile perfecte.
L-am intrebat, asa...sa vad ce va zice:"Daca Sel va sustine un conert aici, in Romania, ma lasi sa merg la el?", iar tata a zis"Da! Poate sa coste si toti banii pe care ii am in portofel ca sa-ti vezi idolul". Lucrurile astea au fost foarte bune pentru mine, iar parintii mei o apreciaza foarte tare pe Selly si cred ca ar face orice ca sa poata sa-mi ia ce vreau eu cu ea.
Mama mereu cand ii aude muzica incepe sa danseze si sa cantelaughing putin hazliu, mereu cand imi cumpara(ca mama imi ia foi pentru impimanta), imi cumpara un pachet in plus si spune"Uite, foile astea sunt ca sa tragi la imprimanta poze cu Selena si sa tragi sa sa scrii melodii si ce vrei tu cu ea, de fiecare data cand mergem in mall sa cumparam haine(cu mama cumpar hainele) si vad de exemplu o bluza cu Selena, ea zice"Hai, cumpar-o"si nici pretul nu mai conteza.
Voi credeti ca parintii mei tin la idolul mea?
FUNDA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa cate ai zis da, esti norocoasa, pe unii nici nu ii intereseaza

9 răspunsuri:
| TeoPT a răspuns:

Și eu mă rog de ai mei de luni întregi să îmi ia un tricou cu trupa preferată...
Nu toți suntem norocoși.

Baftă

| fluturas a răspuns:

Deci daca ai asa parinti laughing
prea tare happy

| Cristian3 a răspuns:

Da tin la tine si te si rasfata cu toate lucrurile acestea!

| bkmad a răspuns:

Vor ca tu sa fi fericita. dar nu exagera :d

| Aisha a răspuns:

Eu cred ca incearca sa iti faca pe plac. si probabil ei cred ca daca tie iti place accepta si ei... :X:X:X: funda confused

| Kerli a răspuns:

In primul rand ma amuzant foarte mult cand citeam idolul rolling on the floor))) ma rog
parintii tai sunt super
de-ar fi si ai mei asa
ma imaginez pe mine povestindui lui tata despre formatia mea preferata. taicamio ar fi ceva de genul "cum dumnezeu poate sa-ti placa, ce emo sunt aia etc." rolling on the floor
ma rog. ideea e ca parintii tai sunt super nerdD

| Izz a răspuns:

Cred ca da si vor sa te faca fericita.As vrea sa am niste parinti ca ai tai.happybig grin:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred căăăă... te rasfata prea mult. Nici nu am citit tot, dar am prins ideea. Si asa parinti, asa fiica yawn
Cred ca daca erai a mea, te puneam sa te emancipezi.
Idol nu are gen!
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Tu chiar crezi ca tatal tau ar da toti banii lui din buzunar pentru un concert stupid de'al ei?
Nu cred.Sorry