| sara2523 a întrebat:

Miercuri am dat teza la mate. nu stiu dn ce motiv, am gresit mult! marti ne da rezultatele si mi-e foarte teama! stiu ca voi lua o nota mica si nu stiu cum sa scap de acasta frica. toti colegii stiau ca-s buna la mate si profesorul are pretentii de la mine si mi-e frica sa nu-i dezamagesc! ce pot face?

Răspuns Câştigător
| ComatoseWine a răspuns:

Vai ce dezamagire pentru ei! E incredibil.NU conteaza asa zisle lor pretentii.Colegii sunt invidiosii intre ei de fapt se bucura cand unii iau note mai mici(nu toti). Asta e.Nu te mai stresa. Daca te gandesti ca vei lua nota mica chiar vei lua.Stiu ca asa e.Si eu am luat 5, 50 la franceza.Ma asteptam la un 6, dar asta e.Ca doar n-o sa mor.Da-le incolo de note.Stresul asta nu iti face bine.

5 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Calmeaza-te... Nu ai ce sa mai faci. ASta e, este uman sa gresesti.
*-*

| Izomer a răspuns:

Gandeste-te ca, e doar o amarata de teza, ca nu depinde de ea nimic!
Este normal sa gresesti, nu iti taie nimeni capu' pentru asta.
De acum, straduieste-te sa fi atenta.
so... KEEP CALM.

| dragos9234 a răspuns:

Daca iei nota mica asta e.Nu se termina tezele acum, vei mai da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricine mai greşeşte.
Omul din greşeli învaţă.Nu ai cum să-i dezamăgeşti.Ei ştiu cât de mult poţi şi dacă întradevăr rezultatul nu va fi foarte mare, vor fi convinşi că te vei corecta.
Nu te aştepta ca mereu să excelezi. Există atât urcuşuri cât şi coborâşuri.
Important este să te corectezi şi perfecţionezi pe zi ce trece.Nu pentru colegi, profesori, ci pentru tine şi cei dragi!
TU să fii mândră de tine, în primul rând!

Succes şi o seară frumoasă!

| ajpgajpg a răspuns:

Sa nu te stresezi si pe viitor sa sale demonstrezi ca poti mai mult, fiecare are perioade si perioade