1.In penar
2. Iati un flanel cu decolteu
3. ia-ti o bluza cu buzunare.
4.scrieti pe mana pana la cot(si te scarpini si vezi)
5.baga caietu in banca
6.bagati caietul sub fund.
alte ideii n-am
De ce sa te mai complici cu fituici, cand ai caiet? Pui caietu' sub foaie sau pe genunchi si gata...
Scrie-ti in telefon
Nu. pe bune acum.
scrie un mesaj si lasa-l asa. pune-ti telefonul in penar sau in banca.
atunci cand profa nu se uita, poti sa te uiti la mesaj. apoi ecranul se inchide si voila!
1) Scrie normal
2) Nu mai pune la sfarsitul intrebarii : dau fundita ( e stupid )
3) Poti scrie pe un penar;
Pe o foaie mica pe care o s`o pui intre picioarecand profa vine spre tine apropii picioarele, cand pleaca le cracanezi (scuza`mi expresia);
Scrii ceva pe o foaie apoi o pui pe un caiet dupa care bagi caietul intr-o coperta transparent-colorata , dupa care pui foaia de lucrare peste coperta si cand profa nu`i atenta tu dai foaia intr-o parte si etc
Insa ai mare mare grija, ai specificat ca profa e cam ' acra ', asa ca sunt mari sanse sa te prinda si sa-ti dea 2.
Eu zic sa-ti si inveti Daca nu reusesti sa copiezi macar sa stii tu ceva. Paaa paaa :*
Pai noi avem la scoala uniforma si cand dam teste iau fusta si pun copiuta intre picioare si ridic fusta cand e nevoie eu asa am facut acum o saptamana la istorie si nu m-a prins.
sau daca ai un penar tip poseta adica mic, pui acolo copiutele si niste pixuri si zici ca ti s-a term pixul si te uiti sau eu am telef cu touch screen(ecranul ft mare) si il bag in penar apas pe un buton si vad mesajul in care scrie lectia
cand eram a 6`a statea langa cel mai destept baiat si dupa ce termina asta ne dadea "ciorna" cu toate raspunsurile corecte. si asa aceea ciorna ajungea din fundu' clasei in fata clasei.
Bafta!
Http://www.youtube.com/......ttp?/watch uite aici toti pasii pentru a face un adevarat instrument de copiat, e foarte ingenios si nu se observa
Ia-ti un caiet cu coperta albastra deschis, bagi fituica sub coperta apoi la lucrarea o pui pe caetu respectiv, asa poti copia usor si lejer fara sa te foiesti, si se observa greu, nu are de unde isi da seama profesoara. Iti spun din experienta serios. pup sh succes la lucrare sa iei nota mare
Puneti niste fituici in penar dar in orice saz sa ai acolo si niste prostiii din astea cu numele tau cu adresa...ca daca te prinde sa ii arati fituica aia bafta la test
Parerea mea e sa faci cum se face la bag faci copiute apoi le pui sub burta cand incepe examenul iei fituica cu ce iti trebuie si o pui sub fund sau sub foia de examen bafta
MrAlecsander întreabă:
Andrei67y5 întreabă: