| sweetgirl_3109 a întrebat:

Miley Cyrus a pozat nud?

Răspuns Câştigător
| Cristianne a răspuns:

A pozat seminud dar a spus ca ii pare foarte rau

59 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal! Fata asta are o minte...sa nu spun cum.nu-s fara obraz dar am aflat de la o colega ca pozeaza nud chiar si in reviste pentru.barbati

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! la 14 ani, iar a doua aparitie, dar goala doar cu o camasa pe ea descheiata a fost acum in 2010

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu cred ca a facut asata pentru ca e o... vioi o iubiti dar nu e ea hannah cine e ea o mare fraiera care e aafoana stiti voi o iubiti dar ea nici nu i pasa de fani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auzi papusa (poti sa te superi sau nu chiar nu ma intereseaza)la varsta adolescenta toti gresim si oricum e viata ei face ce vreau! daca nu ai citit a si zis ca ii pare rau! asa ca termina cu, comentarile la adresa ei! mersi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am citit intr-o revista ca da.Am vazut si o poza care nu a aratat fata dar parul semana cu al ei. Dar pozele nu ea le-a postat pe net.Cica cineva i-a furat telefonul si a avzut pozele cu fata dezbracata si le-a pus pe net crezand ca-i Miley. Poate ca da, poate ca nu.Nu se stie sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care e frate problema voastra poate Miley sa isi deschida si bordel si nu aveti ce comenta... e asa cum vrea ea poate sa fie si tarfa si drogata si altceva e viata ei si nu va mai bagati in ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu nu a pozat... poza aia care se sustine ca ar fi pozat in casa ei goala doar cu un halat pe ea nu este chiar miley cyrus... iata adevarata fata http://123gossip.com/......orward.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.am o revista unde apar poze cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, s-a dovedit a fi o alta fata care a recunoscut ca este ea si nu Miley Cyrus!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde vad poza?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii urata...nu are nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da stiu ca a facut o poza la varsta de 16 ani, dar era totusi acoperita intr-un cearceaf de satin si a marturisit ca ii pare foarte rau.Nu stiu ce a fost in mintea ei, dar stiu ca toti facem greseli si eu sunt fata si am mai facut si eu lucruri indecente si de abia implinesc 13 ani in aprilie deci...:-p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fake

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da si nu numai

| ally21allycb a răspuns:

Mai copilas nu a pozat nud sun niste fake facute de niste nenea priceputi in it de la hollywood

| mickey a răspuns:

Ma raspuns anonim ala care dai poza cu miley de pe google.Sunt profi in falsificat poze si stiu ca aia pe care ai dat-o cand isi ridica chilotyi e o FACATURA.se vede clar si bine ca n-are gat.

| merlyncatelyn a răspuns:

De fapt nu nu a pozat a ozat cu sarsaful pe ea cand era cu sanii goi dar avea pantalon lung si dar nu i se vedea nimic[nada]

| Alexandra_8644 a răspuns:

A pozat pentru ca e o proasta si si sa drogat!

| kovacsalex1995 a răspuns:

Frate aia nu e miley e o poza fake
daca va uitati mai bine sub sanul ei stang ar trebui sa se vada un tatuaj ceea ce in poza asta nu exista
1: http://img152.imagevenue.com/img.php?image=76849_MILEY_123_46lo.jpg
2: http://img158.imagevenue.com/img.php?image=76854_MILEY5_123_530lo.jpg aste e o poza marita

| rebelul50 a răspuns:

Nu nu a pozat nu doar sa f...t normal nu ai vazut ce tartita are in ea zici ca se f.e cu tacsu dar de fapt asta face big grinlaughing

| rebelul50 a răspuns:

Da se si rupe in govos de tot nu ai vasut ce ass mare are si pussy caurit

| Misha_3370 a răspuns:

Din cate am vazut a pozat nud, dar ea regreta...

| iepurasul16 a răspuns:

Miley Cyrus nu a pozat nud adica goala de tot. A fost prinsa de catre paparazi in ipostaze mai indecente dar nu a pozat nuda de tot doar un pic.Si Miley Cyrus are dreptul sa faca ce vrea cu viata ei.Eu sunt o mare fana dea ei si o sustin.

Întrebări similare