Miley Cyrus a marturisit intr-un interviu ca asteapta cu nerabdare varsta majoratului pentru… a-si pune silicoane.
Miley spune ca este hotarata sa faca acest pas pentru a lasa in urma adolescenta si pentru a deschide un nou capitol in cariera sa muzicala.
Totusi, pentru a nu-si dezamagi fanii, Miley a promis ca inainte de a-si opera sanii sa faca un sondaj printre acestia.
"Daca ei vor spune sa nu-mi pun silicoane, poate ca am sa ma mai gandesc", a spus tanara solista, care a recunoscut ca tine extrem de mult la fanii sai.
Sursa : myidol.ro
Miley cyrius a declarat in revistat popcorn ca nu are de gand sa-si puna silicoane si ca viata ei privata nu ar trebui sa intereseze fanii. Oriqum ar face o mare greseala daca siar pune silicoane
Sall selena! ma bucur sa te ajut din nou! miley cyrus nu are silicoane! te ajut intodeauna!
Nu are.si ca sa stiti si voi a bagat film pe net despre asta...si a zis clar ca nu are...
Silicoane nu cred si oricum ar arata ca naiba si cu buzele alea umflate nasol n-ar mai placea la nimeni serios!
anonim_4396 întreabă: