Nnnnnnnnnuuuu.doar milei sa droghat dar ea este cea mai urata fata din amreica dar demi super tare nu ma intere daca demi are 2 copii si s-a despartit de joe si e cea mai mare diva in america dar totusi pentru mine ramane super si ii urez lui demi lovato bafta in continuare dar si pemine ma cheama demi lovato dar nu sunt americanca
Miley se drogheaza sigur.Si da si Demi.Am citit ca in mare perte se droga pentru ca a fost deprimata de despartirea ei de Joe Jonas.
Miley doar o data sa drogat.Demi da.Sa drogat.Miley a facut promisiunea ca nu va mai face niciodata deoarece isi iubeste parintii.
Srry. dar demi se drogheaza de cand i-a murit iubitul:david si nu mai stiu cum... am vazut o poza interesanta care arata ori ca s-a taiat cu lama ori s-a drogat:D alegeti voi.http://www.stl.ro/......-iubitului
Pe internet scrie ca Miley este drogata si sunt videouri cu ea.Demi poate ca e si ea drogata sincer nu stiu dar Miley 100% ca e drogata
Eu sunt de parere ca Miley Cyrus si Demi Lovato sunt amandoua drogate dar cel mai mult sa drogat Miley Cyrus
Da.se droga. am citit ca din cauza ca i-a murit iubitul s-a apucat de cocaina. a fost la o petrecere unde se droga in toata casa. dar din fericire s-a lasat.