Nu am placut-o niciodata si nu o plac nici acum, in conditiile in care acum este chiar penibila.
Nu am placut-o niciodata si nici nu o plac.
copila rasfatata care se crede mare star rock
Nu ca as fi placut-o vreodata, dar ce adolescent o place?
numai fetitele de la 4-5 ani pana la 12 erau/si sunt in continuare innebunite, obsedate de aceasta...miley.cariera ei e la pamant, si asa era prea fumata.
Logic ca inca o mai place cineva, altfel cariera i-ar lua sfarsit si ar disparea din vizor. Tu nu vezi cat succes are? logic ca lumea inca o mai place. Apropo, everybody grows up. O cunosti tu personal? nu. Atunci nu sti daca hainele ei chiar sunt de 2 lei si cand merge pe strada toti striga "huaaaaa ". Iar aspectul ei chiar imi place cum se imbraca. Emo inseamna ce ei tu la avatar nu Miley.
Ai perfecta dreptate.
Dar s-a maturizat. Probabil incearaca si ea un look nou. nu stiu
Cert este ca s-a schimbat mult. foarte mult
Te pupic; x
Nu numai fetitele pana la 12 ani o plac
Eu una o plac mai mult acum decat Hannah Montana.
Are propriul ei stil, s`a maturizat nu mai e o fetita incepe sa devina un adult. iar filmul The Last Song e superb si chiar are voce in melodii ca When I Look At You.
Parere mea
Vorbesti de Miley Cyrus?
Hm... Da, totusi mai sunt unele persoane carora le place.Nu atat de multe, dar...inca mai exista.
Sincera sa fiu nu stiam ca cariera ei a devenit atat de dezastruoasa!
E mult prea vulgara si dezbracata... avand in vedere ca ea e idolul fetelor de 6-9 ani
Da...prea fitoasa, prea,, jmekera''
E logic ca daca oricine ar fi ca ea ii sar urca cariera la cap.
Dar de la inceput nu-mi placea cum era imbracata...stilul etc
Celebritatea asta li se urca la cap, nu o cunosc dar datorita surori mele ma mai uitam pe Disney Channel si sincer nu imi prea placea mi se parea cam prefacuta, fitsoasa, in fine este doar un serial /desen animat cea ce vedeam. Parerea mea.
Mie una inca imi mai place sincer. Fanilor Hannah Montana insa, nu cred ca le mai place. xoxo. funda?
Inainte nu imi placea insa de cand sa maturizat pare mult mai sigura pe ea; Stilul ei este fff unic si bine organizat mie personal imi place mult mai mult decat inainte cand era fetita cuminte!;-)
Iti dai seama ca dintre toti fanii care o placeau inainte.au mai ramas careva care inca o plac.