Il admir, foarte mult, pe Mircea Badea, tot respectul pentru el!
Spun aceasta pentru ca l-ai mentionat...
Cat priveste, accidentul lu' Huidu, instinctul meu de privitor la toate 'vedetele' din tara asta care nu stiu cum Dumnezeu ele au intodeauna portite ca sa se eschiveze din anumite situatii delicate, pot spune ca nu i se va intampla nimic din punct de vedere legal, poate 2 ani cu suspendare. Sigur va invoca faptul ca si-a piedut memoria... va face trimitere, clar, la accidentul de ski unde s-a busit de copac...
Tot mortu' e de vina, stii vorba aia. In fine, se va ancheta, dar, personal nu mai am incredere in anchete, mai ales atunci cand sunt implicate V.I.P-urile.
De fapt va face 10 ani din start de bulau si apropo sa mai actualizat lista victimelor sunt 3 morti!
Care a mai murit pasaricaJR?
App: autostrada era uda si probabil el a pierdut controlul+ ca era si in gip ...Eu tin cu huidu si vorbind de badea...de 4 ani numai ma uit la saritul ala(tin cu cronica)
Prietene, tu cati anisori ai? indiferent la ce emisiune era ala a ucis 3 oameni - nu il poate scuza nimic de la chestia asta. Era vina lui si asta e. Si daca a pierdut controlul masinii ce daca? trebuia sa mearga incet si atent.
Personal imi pare rau pentru el, era un om bun, acum o sa ramana cu sechele toata viata. Mai rau imi pare pentru familiile saracilor oameni care au murit in accident...
Tuturor le pare rau, dar CINE CONDUCE PERFECT SA ARUNCE PRIMUL CU PIATRA.se vede din ce ai scris ca ai imbatranit degeaba.CONDOLEANTE.unii au sechele din nastere care nu se vindeca.
Esti un tampit. daca ti se intampla tie nu mai vorbeai asa.Va bagati ca tembelii in c...at scurmat de Mircea Badea, care si-ala este nebun, ca doar cine se-asemana se-aduna
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: